Vilket är vad?

Börjar vi fungera över hur våra forskare hanterar sanningen, så står det klart varför vår tekniska utveckling trampar vatten på vissa områden. Hur är det möjligt att inte bara tro,utan också offentligt framför era tankar som en sanning. Och ni som svalt påståendena måste också vara snålt begåvade, med hjärnceller under kepsen. Jag tänker närmast på påståendet om ”Big Bang.” Vad vi känner till om universum så är ytterligare kommentarer onödiga. En nollpunkt där allt med en explosion bildar universum med allt vad det innebär. Släng dig i väggen och sparka av barnskorna tänk inte enbart materiellt.

Vi människor är begränsade med tid och rumsbegrepp och redan med den vetenskapen inser vi att han med ”nollpunkten har fel”. Eftersom vi lever i en relativt låg kunskapsdimension får vi gissa sådant vår hjärna inte förstår. Vissa saker förstår vi t.ex. att en sak ej kan  existera utan sin motpart, balans måste alltid att finnas. Ont och gott, liv och död. Balans är en universell lag som vi borde ha i minnet, när vi försöker blicka framåt i tiden. Vad är då livet? Hur förklarar vi det? Jag ser det som en god och skapande kraft som bl.a. vår planet och dess olika livsformer är berikade med. Utan den skulle både planeten och dess olika livsformer inte existera. För oss människor Ser vi livet som nödvändigt och positivt. Medan vi ser sjukdomar, krig och död som ondo. Alltså livet ses som gott medan, sjukdomar och krig är av ondo. Tänk på det när ni förstör i naturen, ett grässtrå har också ett liv och vill inte dö.

På tal om ont och gott så förs tankarna om universums tillblivelse, ganska långt ifrån ”Big Bang terorin.”Och som jag ser det, ett mera troligt förfarande. Eftersom ont och gott alltid har stridit om makten kom jag att tänka på en sak i vår religion, där tycks stridigheterna redan har börjat tidigare, troligen med universums tillkomst med den påtvingade ”balansen” för gott men även ont. Troligen är det ett försök att ge den goda kraften ett försprång, men det lyckades inte.  Den goda tanken var att universum och dess olika planeter endast skulle bebos av de godas olika livsformer, men tyvärr så blandade sig den onda makten in i det hela. Och vi kan se hur den onda kraften är på frammarsch och vi är tillräckligt korkade som tackar och tar emot. Tänk på all miljöförstörning, där vårt tekniska kunnande utan att förstå konsekvenserna, bidraget till förgiftning av luft, vatten och jordbruksprodukter.

När det gäller utomjordiska besökare så bör vi vara aktsamma det är olika besökare både till utseendet men även rent moraliskt. Det finns ett otal utomjordingar som inte går att särskilja, från oss människor men som t.ex. jobbar ibland oss på olika områden, Militären inte att förglömma.  Där har vi under många år fått hjälp med bl.a. vapenutveckling. Våra vänner är medvetna att vi inte kan stoppa en invasion av illasinnade utomjordingar så vi kommer att få hjälp i ett sådant läge.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Universum. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.