Snäll eller dum.

Ja du Löfven, antagligen tog du mer vatten över huvudet än du förstått. Att vara Stadsminister låter bra och lönen är väl tilltagen, i förhållande till fattiga pensionärer som du lovade guld och gröna skogar. Vad jag förstår i dag så håller din titel på att krackelera. Det är svårt att se dig som en politiker som med kraft och vilja vill styra landet mot goda tider. Du är feg smiter ut bakvägen för att slippa journalister. Du säger själv att du kanske har varet för snäll. Du ljuger igen inte snäll men otroligt ”dum” du tycks ha svårt att hålla dig till sanningen. Vad gör du åt hundratals Afghaner som olovligt befinner sig i landet och gått under jorden och blivet kriminella och gangster i största allmänhet. De måste stjäla till mat och kläder etc. Gör någonting radikalt skjut om det behövs och var inte så ”djävla” flata. De skall åter till sitt hemland. Jag skulle kunna klaga på bristande insekt och förstånd från de ”styrande” tokarna av vårt land hur länge som helst. Att tala med folk med icke fullt utvecklade  hjärnor är meningslöst så jag avstår.

Jag får väl övergå till något annat som ofta ses som tråkigt nämligen ”Hösten.”Ofta är årstiden regnig, dimmig och kylig, snö och snöblandat regn är också någonting som förekommer. Där jag   sitter  har jag en stor ek straxt utanför mitt fönster, sedan är det öppen terräng fram till sjön Tåkern. Just nu ligger dimman och skymmer sjön som skymtar fram genom ett par träd dessa är under sommaren beklädda med löv så de skymmer utsikten helt mot Tåkern som är en mycket fågelrik sjö och är en av Nordeuropas fågel rikaste sjöar.

Jag nämnde att jag hade Tåkern i blickfånget, rakt bakom mig har jag Omberg och Vättern. När det gäller Omberg så finns det gott om promenadstigar, det händer ofta att småväxta gråklädda personer visar sig när man går på dessa stigar. Om man tittar direkt på dem försvinner de, men ser man på dem i ögonvrår går det bra att se vad de håller på med. För några år sedan bodde det en man vid foten av berget, av en händelse träffade jag mannen han sade att det både fans tomtar såväl som troll på berget. Vad jag förstår så bor han inte längre kvar. Skulle gärna vilja tala mera med honom. Själv är jag numera rullstolsbunden och det hindrar mig i det mesta

Jag startade Riksorganisationen UFO Sverige en gång i tiden men lämnade föreningen då jag med tanken och insikten jag fått inte passade in i UFO Sverige, trots att jag startat det hela. Ni som läst mina skriverier från början kan läsa om hur jag som liten grabb troligen togs upp av en farkost som låg en bit från vägen jag gick på, jag saknar tre timmar vet inte hur det gått till. Mina första besök på 50-talet var där jag nu bor, jag haft en Elektronikverkstad och där har jag haft två besök av utomjordingar. Den första visiten var ingen trevlig bekantskap. Mannen verkade vara 55-60 år brunklädd, Efter att mannen ”försvunnet” kom en mycket otäck odör någonting som liknade lukt men var ändå inte lukt. Jag blev tvungen att lämna verkstaden, låsa och gå in i boningshuset. Dagen därpå var oset kvar, jag öppnade dörr och fönster och fram på dagen kunde jag vara i verkstaden igen. Mannen försvann på mindre än en sekund. En bekantskap jag helst avstår.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.