Ruffel och båg.

Löfven utmärker sig som vanligt. Nu skall en Sosse ”Soros” högra hand skattefinansieras med våra skattepengar för att stoppa SD.  Vad säger ni som stöttar SD när era skattepengar  som ni inbetalt motarbetar det ni kämpar för tack vare Löfvens självgodhet, Han borde skämmas och ”veta hut”. Fähundar är det minsta vi behöver. Hur sköts den ekonomiska delen? Bidragsfusk med 275 miljarder och fram med de skyldiga de kan börja avbetala vad de är skyldiga. Kom inte dragandes med att skattebetalarna skall betala.

EU skall satsa 1000 miljarder på klimatet, skall bli klimatneutral kontinent 2050. Mycket skall vi höra innan öronen ramlar av. Det ni föreslår är ingen utopi men vad tjänar det till ? Ni som talar och skriver om klimatet vet ni egentligen vad ni håller på med? Lyd ett råd se vad som pågår i universum, se vad som händer med vintergatan och de planeter som där finns bl.a vår planet. Jag tror att pengar inte hjälper, det är dess utom ganska varmt där vår planet just nu befinner sig vilket vi också känner av. Allting rör sig, hela system liksom planeter inget är statiskt. Det universum vi känner och lever i är inte det enda, om universella lagar gäller. En tillblivelse kan inte finnas utan sin motsvarighet, Detta måste ni förstå på riktigt. Alltså finns det med säkerhet ett andra universum till det förstas mosats. Låt oss anta att det första var livsbejakande och fyllt med godhet, då ser ni vad det andra har för egenskaper inte så goda precis. Om vi lever i det första eller något annat är svårt att säga det kan finnas hur många universum som helst. Men det kan också vara begränsat till endast två.

Som människa är vi förståndsmässigt inte tillräckligt utvecklade för att kunna förstå livets uppkomst.  Och som vi beter oss i dagsläget tycks den möjligheten aldrig uppnås. Och ser vi till landets styrande så ser det inte bättre ut tvärtom. Nu tänker Löfven höja skatterna och tro det eller ej ”fan” säger att det är pensionärernas fel, har han ingen hut i kroppen i huvudet vet vi att mycket saknas. Varför inte använda de ”miljarder” Person lånade under sin tid som stadsminister från pensionärsfonderna. Men vad jag förstår blev lånet en ”stöld” i stället, så skyll inte på pensionärerna utan dina gelikar som stjäl från de fattiga  / FY TUSAN/. Undra på att det går dåligt för sossarna människorna vaknar tydligen upp bättre sent än aldrig. Och när det gäller SD hur mycket energi och pengar har åtgått till ”skitkastning på dem? SD är naturligtvis tacksamma för all skit de fått, bättre reklam kunde de knappast fått. Folk är inte dumma de förstår att SD tydligen är ett bra parti eftersom Löfven bryr sig mer om SD och mindre om landets skötsel. Vi får väl se hur det blir han lovade att aldrig lämna den stol han sitter på, men han som alla sossar har det svårt att hålla sig till sanningen, så vi får se.

Ja så har det gått ett år igen jag kom att tänka på Chaplin när han käkade skosnören. Vi pensionärer har något att lära av den mannen. Får vi pensionärer inte en avsevärt höjd utbetalning av pension ligger vi nära Chaplins mindre smakliga maträtt. Som jag ser det  gångna året så är det inget att jubla över och jag är minst sagt pessimistisk inför det Nya Året.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Miljö. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.