Se upp för ryssdiktatur.

Det finns all anledning att se upp med diktaturens frammarsch, när vi läser om ”Anne Applebaum” och hennes försök till att tysta alternativ media. Ett stort ”kliv” framåt mot diktatur och i takt med socialismen den påbörjades redan med Palmetiden. Och när vi ändå inne på tråkigheter får få vi hoppas på att /Centerkäringen/ inte blir statsminister för då kommer vi att drunkna i latmaskar, gangster och lycksökare av alla kulörer. I skrivande stund har vi ingen statsminister. Jag tror inte att det finns någon lämplig person, i gänget av riksdagsledamöter och partiledare i vår tidigare regering. Alla tycks ha samma åsikt, och ser först till sig själva, och landet i andra hand. Dessutom tror jag att ingen har någon överblick eller är införstådd med hur ruttet Sverige håller på att bli. Allt på grund av Reinfeldts diktatoriska hit släpande av mer eller mindre oönskade låt oss säga individer, allt emot vad vi svenskar önskade, men vi blev ställda inför fullbordat olovligt faktum. Skrota nuvarande valsystem snarast: Det borde finnas kompententa och villiga personer inom olika yrken som är villiga att styra landet. En jury borde utse c:a etthundra lämpliga personer att styra landet. Det kan inte bli mera fel med dessa valda personer än vad det är nu. Det är grovt tänkt och borde ”finputsas” Röstning skulle få ta upp ett flertal viktiga ämnesområden Det finns mycket att ändra på bl.a. de styrandes möjligheter till omval t.ex.

Det finns mycket som borde ändras inte minst idiotiska lagar som ”bakbinder” den enskilda människan att få uttrycka sina tankar i ord. Det kallar jag nazidiktatur och borde inte finnas i ett land som säger sig vara ”demokratiskt.” Våra så kallade socialdemokratiska ledare har med åren drivet en diktatorisk linje i smyg, och hoppats på att Sveriges befolkning inte fattar vad som egentligen pågår. Det började med omläggningen till högertrafik, vilket möttes av ett enormt motstånd. Ingen hänsyn togs till befolkningens motstånd mot omläggningen sådan är sossarnas demokrati. I princip har det ingen betydelse på vilken sida trafiken framförs men i det här fallet medförde det en massa pengar helt onödigt, som i stället kunde använts till bättre nytta. För att fortsätta i diktaturens upptrampade väg så har vi ”pundhuvudet” Reinfeldt och hans olovliga införsel av individer som jag inte får kalla det jag tänker på, men vid något tillfälle såg jag dem på Skansen.

Vi har en Riksdag med 349 ledamöter men till vilken nytta? Troligen dricker de i samma skål innehållet kan vi fundera över. Ingen tycks ha egen vilja annars skulle åtminstone någon kunna framföra sina åsikter, men så sker inte. Alla tycks ha samma åsikt t.ex. när invandrarfrågan kommer på tal och förstör landet. Jag anser att det är konstigt att inte någon protesterade, men kanske man blir utstött som oliktänkare och mister en god inkomst. Det vill man inte riskera så då struntar man i landets bästa.

Det sägs att egen mun är närmast och egenkärheten är utbredd inte minst bland riksdagens ledamöter. Så just därför borde hela systemet skrotas, inte svårt att finna andra lösningar.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.