Psykisk sjuk.

Hur skall vi uppfatta Löfven?  Som jag ser av hans uttalandet av den 26 okt. är det att välja mellan olika idiotiska vägar. ”Låt illegala invandrare slippa straff” vilket i praktiken betyder att Sverige görs om till en hemvist för brottslingar och gangster från världens alla hörn. Är det så socialdemokraterna tänker framtiden, i så fall ”Ge fan i att bråka med SD.” Det synas som det är enda räddningen att få behålla Sverige svenskt och fritt från lycksökare, lathundar och gangster. I stället skulle illegala invandrare skickas hem i stället för att tära på den svenska ekonomin, dessutom borde det vara kriminellt att hjälpa dessa personer allt för att undvika invasion av illegal massinvandring.

Personer i ledande ställning borde inte ges befattningar på tjänstliga platser utan att först uppvisa friskhetsintyg. De borde också bedömas inte endast efter titel och lönegrad utan kunnighet att utföra ett arbete som är positivt för landet. Det är inte nödvändigt med enbart ett akademiskt kunnande det fodrar också ett praktiskt tänkande. I dag är det allt för många ledamöter och de bör bantas till under ett hundra personer. Det är inte antalet ledamöter, utan kunnigheten som är avgörande för ett gott arbete. Som det nu ser ut i dag tycks alla dricka ur samma skål och det är titel och pengar som hägrar. Kunnigheten har så vitt jag förstår kommet i ett senare skede jag ser ingen av partiledarna som lämplig de är alla fega och törs inte ta i med hårdhandskarna.

Dagens olika parti och dess överhuvud ger jag inte mycket för, i själva verket är de för invandring. Vilket betyder hjärnkapacitet som en höna. Ni saknar ”framförhållning” ni ser bara ”just nu” och förstår inte hur saker och ting hör ihop och vad det utvecklas till i en snar framtid. Landet håller på att sugas ut rent ekonomiskt och kriminaliseras i allt högre takt. Dessutom prioriterade förre statsministern i flera fall Islam. Skolor vek sig till förmån för Islam om bara en elev i klassen var islamist, kasta ut ungen om han inte trivs, man tar seden dit man kommer. Det spekuleras om att hon Anneie Lööf skall bli statsminister,” Gud bevare oss” hon har ingen verklighets förankring över huvud taget. Det enda hon vet om vårt avlånga land och landsorten är väl hur en ko ser ut. Men det är inte till stor hjälp om vi enbart ser till fattigpensionärer i landsorten, med lång väg till tätorterna. Du borde praktisera något år på landsorten med drygt 7000 kr.i mån. att leva på, samma som den pension min fru får, det skulle göra dig gott. På dessa pengar måste du skaffa bil, eftersom ingen kollektiv trafik finns på vissa orter. Den dåliga pension beror på dig och dina likasinnade, som i stället öser ut pengar på alla som ni tror är fattiga och utstötta i samhället, inte alla är det men många är lata, man ser det när man vistas en tid i ett annat U-land.

Sverige är känt runt om i världen därför att där får alla pengar och många andra förmåner så därför vill alla hit. Men vi svenskar med framsyn vill inte ha ”en massa objudna halvfabrikat.”

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.