UFO helt missförstått

Jag ger mig in i ett ”getingbo” när jag vill påstå att dessa besökare har sitt ursprung i vår religion. Långt tidigare och före människans intåg på vår planet besöktes vi av andra civilisationer, vilka flyttade hit, oliktänkande personligheter som störde ordningen och orsakade splittring genom att inte sätta det goda och livets blomstrande på första plats. Vi kan säga att genom att förflytta icke önskvärda individer till en rymlingssäker plats så hade de gjort minst skada på de felaktigt och oliktänkande individerna, vars åkomma är vi människor av idag. Vi får leva det liv vi önskade och ta konsekvenserna av vårt handlande. Ser vi på världen idag så förstår vi att de som flyttade oss hit en gång i tiden gjorde helt rätt. Nu är det helt klart att alla vi som lever här inte är ondsinta, även om det ser ut så, det finns mycket godhet och snälla människor som avskyr hat, krig och ondska i allmänhet. Och här kommer dessa besökare som vi benämner UFO in i bilden. De har studerat oss hela tiden och hjälpt oss på olika sätt, vi är ju deras släktingar.

Ser vi åter på religionen så talar den om ont och gott, alltså kan de olika besöken av de hit kommande vara både av godo och ondo? Inte lätt att bedömma förrän det är försent, inte minst beroende på att livsbärande planeter föds och dör på grund av att universum expanderar. I vilket fall som helst så har livet utvecklats i två motsatta riktningar, den goda och livsbejakande linjen och den motsatta livsförstörande linjen. Läsaren funderar kanske över varför det finns två motriktade synsätt, ett livsbejakande och sedan dess motsats. Det är enkelt, men ett dilemma för skapelsen och den fria viljan, man förstår inte vad gott innebär om vi inte ser dess motpol och tvärtom, en tanke generar alltid två sidor av det tänkta. Nu har vi dessa motsatta synsätt där vart och ett samlar s.a.s. medlemmar i form av enskilda såväl som hela planeters livsformer med olika utvecklat liv i en federation och ena sidan där livet och godheten spirar. Samma sak gäller den livsförstörande sidan, båda arbetar för sina ideal, ont respektive gott. Enligt gamla Indiska skrifter har rymdkrig före kommet mellan ont och gott.

Jag har kallat dessa våra besökare för ”änglar” och ser då protestester, inte minst från de religiösa. Invanda vanor är svåra att bryta men det ändrar inte saken ifråga. Nu är det så att i båda dessa synsätt förekommer liksom här på jorden också utveckling. Eftersom många av de olika personligheterna kan ha tusentals år av utveckling har de lärt sig att besöka oss s.a.s. astralt eller om vi så vill andligt och visa sig på det sätt de önskar. Vi har stirrat oss blinda på just detta fenomen som i och för sig är möjligt att prestera även av oss människor. Säkerligen lever många av dessa personligheter inte materiellt liksom vi, utan troligen är deras frekvens normalt högre och renare vilket inte hindrar att de kan sänka sig till vår nivå om de så önskar. Dessa onda besökares intresse för oss kan och troligen främst bero på två saker. Studera vår fysiologi och själsliv för att förbättra sina egna livsvillkor. Som nummer två, infiltrera och ställa till elände för oss människor. De goda och livsbejakande besökarna och de som lever ibland oss försöker att så gott det går hjälpa oss, vi är ju deras avlägsna släktingar, men som det nu ser ut tycks de ha svårigheter. Ondskan är stor och sprider sig på vår planet. Ni som läst det hela ta det som det är eller glöm det. Det hela är lösryckt från ett större sammanhang som är omöjligt att helt i ord belysa.

Funderaren.

Det här inlägget postades i UFO. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.