Tankar om UFO

Under sextio år har jag haft intresse av det vi benämner UFO. Visserligen vet vi inte var de kommer ifrån, men för den skull borde de inte förnekas eller ens förlöjligas. Både religion och vetenskap vägrar att taga saken på allvar. Att den etablerade vetenskapen stoppar huvudet i sanden kan jag förstå för det strider mot deras sätt att tolka verkligheten, den verklighet som de anser sig ha monopol på. Men religionen borde vara mera öppen och tolerant mot våra besökare. De skriver ju själva om dessa besök även om det inte är i klartext. Den enskilda människan har troligen många gånger ställt sig frågande till olika händelser som berättats om möten med andra civilisationer och som framförts i media och UFO-tidningar. De olika UFO-föreningar som finns i landet borde försöka att sprida ljus över inträffade händelser i stället för att bortförklara eller i sämsta fall ”mörka” inträffade händelser.

Som jag nämnde inledningsvis så har även jag ställt mig frågande och inte kunnat se någon röd tråd under alla dessa år jag varit intresserad av ämnet. En sak som väl de flesta intresserade lagt märke till är att det förekommer besök av olika civilisationer, många helt olika oss både till utseende och moral. En del otrevliga tillbud har inträffat i samband med UFO-möten varför man bör se upp och om möjligt hålla sig undan, tills man är säker på att ej bli skadad. Är besökarna lika oss är risken så gott som utesluten att vi skulle skadas av dem. Då frågar sig någon hur och varför detta påstående? Jo, som jag förstår det så finns det bebodda planeter med olika mer eller mindre utvecklade intelligenta civilisationer dock med olika moralbegrepp och en del tydligen helt befriade från vad vi menar med moral. Dessa besökare är inte dem vi önskar stifta bekantskap med. Och här kommer de besökare som har mänskligt utseende och liknande moralbegrepp in i bilden. Troligen är planeter med dessa ”människor” i nära kontakt med varandra och har vissa gemensamma synsätt och lagar gemensamt av olika anledningar. Förmodligen är en av anledningarna att skydda sig från illasinnade angripare. Jag skulle tro att krig råder ibland någon av de avvikande bebodda planeterna. Alltså ingen större skillnad än vad som råder här på jorden. Då kommer nästa fråga, vad angår deras bestyr oss? Ja vi tänker bara på oss själva något som är framträdande för oss i varje fall oss västerlänningar, men kom ihåg vi är inte störst bäst och vackrast och framför allt inte intelligentast, det är nog en bra bit innan vi når dit. Eftersom vi saknar möjlighet att skydda oss mot ett illasinnat angrepp utifrån, så ställer dessa besökare till vilka vi är artfränder upp och försöker skydda oss från otrevliga besökare. Ingen lätt uppgift.

Ibland lyckas någon ”slinka” in i vårt luftrum trots alla försök att rensa vårt luftrum från objudna gäster. Vad som kan hända vid dylika besök finns dokumenterat och behöver inte vidare diskuteras. Dessa ”mänskliga” besökare till vilka jag sade att vi är besläktade med har och känner ett visst ansvar för oss gentemot många i universum otrevliga intelligenser som gärna skulle vilja påtvinga oss deras vilja mm. Våra anfäder skulle gärna önska närmare kontakt med oss här på jorden, utbyta tankar och teknik men i nuvarande läge anser de inte att det är möjligt. Dom får nöja sig med att i smyg träffa lämpliga personer och har så gjort under lång tid. Så länge som myndigheterna inte förstår och inser vikten av vad dessa besökare betyder för mänskligheten kommer de inte att landa offentligt och presentera sig som avlägsna släktingar.

Som läget är idag får vi nöja oss med att veta att många av dessa besökare går lever och verkar här på jorden utan att vi kan se skillnad på dem gentemot oss vanliga människor. Så var på din vakt du vet inte vem du hälsar på t.ex i affären eller på gatan. Jag talar om detta på grund av viss erfarenhet. Inte av skryt eller för att framhäva mig, utan för att det är sant. Det kan vara din tur nästa gång och då kommer du att förstå mig.

Funderaren

Det här inlägget postades i UFO. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.