UFO-intresse

Vad säger man till en UFO-intresserad person som vill lära sig mera i ämnet? Han vill naturligtvis träffa någon besökare från någon annan planet och ställer sig frågande till hur han skall göra. En annan fråga han ställer är om det finns litteratur som berättar om hur man går till väga, och om det alltid är sant vad som berättas i UFO-böckerna. Det kan vara bra att känna till att dessa författare till bl.a UFO-böcker ofta har ett ”dollartecken” i bakhuvudet vilket kan förvrida verkligheten till fördel för bokens försäljning. Det är inte alltid självupplevda händelser de framför utan uppsnappade berättelser från andra personer som haft upplevelser. Och med tanke på fjädern som blev en höna bör man ofta salta på berättelserna. I dagens läge med datorer och andra hjälpmedel går det att försöka finna personer som har självupplevda händelser att omtala. Hittar man bara någon så brukar man få tips om andra och så rullar det igång. Alltså läs gärna UFO-litteratur men ta det för vad det är.

Som jag nämnt i andra sammanhang så hade jag ”turen” att i under unga år komma i kontakt med dessa besökare, då förstod jag inte vad det var som hände. På fyrtiotalet var det inte känt i vidare kretsar att vi hade besök från andra planeters civilisationer i varje fall inte ute på landsorten. Det tog många år innan jag på allvar tog tag i UFO-frågan och försökte förstå vad som pågick. Jag startade UFO-grupper och senare Riksorganisationen UFO-Sverige, något som var tänkt att bli till nytta för alla intresserade i ämnet, men tyvärr blev det till motsatsen. Det har blivit en papperstiger eller snarare en stor ”skrytelefant” med det nu mera kända ”dollartecknet” som ledstjärna.

Det borde vara så att UFO-frågan framhålls och inte personlig förträfflighet men så har det blivit tyvärr. Pr-jippo i ”dypölar” i Norrland m.m. så ni som är intresserade av ämnet tänk er för. Ja, nu tänker säkert en förvirrad person vad är att göra? Gör som många andra gå ut på kvällen och meditera, kolla av himlen och njut av dess skönhet om vädret så tillåter, kanske ser du något avvikande som fångar ditt intresse det kan vara en bra början.

Det första jag såg när jag började kolla den stjärnbeströdda himlen var en klart lysande punkt som skrev ett stort V på himlen när det var färdigskrivet slocknade den. Jag såg det som ett tecken på att jag var på rätt väg. Jag har vid ett flertal tillfällen blivit påvisad deras intresse för min person vet inte varför men kan inte bortse från fakta. Nu kanske det är läge för att uppmana till försiktighet, det förekommer olika besökare, det gäller att se upp och lita till sin inre känsla som är din enda möjlighet att bedöma vem du talar med. Dessutom måste det vara en normal mänsklig person annars kan det gå galet. Du skall också veta att inte alla som söker kontakt får det. Det är endast ett fåtal som kommer igenom ”nålsögat” vi har inte själva möjlighet att bestämma möte med dessa besökare. Men å andra sidan vet vi ju inte om det är just du som har möjlighet att möta någon av våra anfäder så ge inte upp, tänk också på att många utomjordiska personer lever och verkar här på jorden och går inte att särskilja från oss jordbor.
Du kan alltså ha talat vid flera utan att veta om det. Ja mycket av vad jag skrivet låter mera som en saga och de flesta tar det som en sådan i brist på kunskap. Resonemanget passar inte in i vår teknokratiska livsbild som vi tror är det enda sanna som finns. Men för oss som tänker utanför de vedertagna normerna finns mycket att hämta och som bör lyftas fram i ljuset, en inte så enkel sak då man får arbeta i så att säga uppförsbacke de flesta ger upp efter ett tag då det hela ser hopplöst ut att få en människa att ändra uppfattning är inte det lättaste, och skall heller inte vara det. Allt tar sin tid så småningom kommer människorna till andra insikter sådan är tidens gång och har alltid varit så.
Kontentan av det hela får bli, sök själv eller tillsammans med likasinnade se upp så du inte blir lurad så mycket. Mera går knappast att göra men jag tror att det räcker till att börja med. Lycka till!

Funderaren

Det här inlägget postades i UFO. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.