Sverige på väg mot enpartistat

Kan vi se Decemberöverenskommelsen som mjukstart på Sverige som enpartistat, eller hur skall vi tolka våra illasinnade politiker. Någon nämnvärd information har inte framförts det tycks i stället ligga en rofull och tyst anda över djävelskaperna de kokat ihop, i hopp om att det hela snarast glöms bort. Men att glömma mord på demokratin går inte så fort, möjligen av en korrupt politiker med nya visioner för vårt land, det är i så fall inte första gången som beslut tas över våra huvuden. Vi har invandringen i färskt minne. I klartext betyder det en klar ”nedmontering av välfärdsstaten” den skall ses som en anpassning i ett större globalt sammanhang. Jag tror att många svenskar börjar undra varför det normala plötsligt har blivit det onormala. Sanningen får vi gissa oss till, journalistkåren ljuger och går i ledband styrda av ledarhund och ledargås i samråd.

I ett utdrag från Nya Tider skriver Thomas Lundberg IF Metall i Norrbotten att han räknat ut att Alliansregeringen har stulit 314 miljarder kronor av arbetsgivaravgifterna. Sammantaget har man snuvat löntagarna under de senaste tjugo åren på 258 miljarder ur pensionsfonderna som ej återbetalats. Och dessutom 314 miljarder kronor i sociala omsorgspengar. Invandringen ligger mellan 60 och 115 miljarder (siffrorna varierar mellan olika forskare). Vi får inte glömma att också invandrarna har rätt till skola, sjukvård, tandvård ofta till rabatterade priser. Detta är något att fundera över när våra pengar inte räcker till och det är inte minst känt av våra gamla och tandlösa fattigpensionärer. Alltså de konfiskerade pengarna plus omfattande skattemedel går till att bekosta invandringen samtidigt som svenska folket i smyg har fått en försämrad välfärd.

Nu är det dags att sätta ned foten och säga stopp för ”regeringsklumpen”. Enligt ”Dagens Industri” får vi veta följande: Regeringen har beslutat att en hemlig asylgrupp har tillsats utan att omtala detta för Sveriges folk (diktatur åter igen). Gruppen består av icke folkvalda politiker utan vänsterbyråkrater på regeringskansliet. Just nu drar de upp riktlinjerna och planerar för 400,000 nya invandrare. Namnen på de kommunistinspirerade personerna är som följer: Lars Westbratt, Erik Nilsson, Max Elger och Annelie Roswall Ljunggren. Den mängden personer motsvarar en normal storstad. Någonting måste göras vi blir helt nedlusade av all denna invandring, både bokstavligt och inte minst religiöst om vi nu kan kalla IS framfart som ett religiöst motiv till dödandet.

Det är inte slut med valklumpens diktatoriska handlande mot Sveriges folk. Nu får vi veta det vi har förstått länge, att Islamiska Staten förbereder ett övertagande av vårt land. Men också resten av Europa med terror och våld. Jag undrar vilken religiös storhet de arbetar med? När det gäller vårt land så kommer Jihadister hit via invandringen och enligt en talesman går det lättare att komma in i Sverige med båt, flyget kontrolleras mera varför många söker sig hit den vägen speciellt om de har sattyg i påsen. Och det får vi räkna med.

Funderaren.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.