Sverige med eller utan politiker.

Som jag ser det styrs Sverige av en Tupp och 349 kacklande hönor en del är högutbildade sägs det. Låt så vara men vi måste få veta vem som är kunskapens läromästare, det har inte nämnts något om när och var de är högutbildade och ej heller i vilka yrken t.ex. Jag är betänksam men ställer deras kunskaper mot Tuppens ev. kunskaper. Och med hans bakåtsträvande tankar som han för landet emot är det rent kriminellt, någonting måste göras innan landet kapsejsar. Det finns andra vägar att gå det måste finnas villiga krafter för att rädda Sverige från total undergång och utvecklas till ett stort gangsternäste med mord och bilbränder som kramar musten ur landet.

Till att börja med skrota alla politiker (åtta partier ) sägs det. Dessa partier betalar vi stora löner i princip för att förstöra landet.  Eftersom partierna har olika idéer om vilken väg som är best för landet så blir det galet. Det finns endast en väg som är rätt för landet.  De olika partierna är inte sams har aldrig varet det, politik en stor och dyr broms som skadar oss i arbetet med att förbättra levnadsvillor i  landet . Tuppen förstör landet och borde betala sina eskapader.

Vad skulle vi ha som verkligen förde landet framåt inom de flesta områden. det är en svår fråga men för den skull skall vi inte backa, frågan måste lösas. Ett svar skulle vara en person som vill landets bästa och har erfarenhet inom flera områden och utrustad med hög intelligens. Verkar bra, men var hittar vi den personen som skulle driva Sverige ”framåt” inom de flesta områden och samtidigt förbättra landets ekonomi och infrastruktur. Tyvärr så tror jag inte vi hittar den personen. Så låt oss tänka vidare,

Med endast en styrande i landet är risken stor att han/hon får storhetsvansinne, makten stiger åt huvudet och vad som helst kan hända. Alltså funderar vi vidare. Vad kan vi fundera över i stället. Ryssarna kan ge svaret. ”Trojka” en grupp av tre inte helt fel. Då får vi till ex. rösta fram lämpliga personer till att styra landet åt rätt håll. Dessa tre bör ha ett högt IQ och kan vara av båda könen ha praktisk erfarenhet och vara samstämmiga till att få Sverige på ”god fot” igen. I första hand se till att urbefolkningen i företa hand får en ekonomi som går att leva på, och att buset betalar för vad de förstör genom kraftigt avdrag på bidragen  tills skadorna är betalda eller att busen åkt hem. Sedan skall ekonomi och infrastruktur återställas. De som vägrar arbeta och busarna skall hem de skall inte vara här har ingen orsak att försörjas av Sverige och svenskarna. Som det nu är så daltar och kemar regeringen med busarna förstår inte varför sänd dem hem. Vi svenskar vill inte ha den här ekonomiska återverkan bl.a. på våra försäkringar som blir dyrare. Pensionärerna lever på svältgränsen medan buset sänder hem pengar. Regeringen borde veta ”hut” men det har de väl inte förstånd till som det ser ut.

Måhända finns det andra lösningar de kan knappas bli sämre än de vi nu har. Så tag en stund att fundera det är inte helt fel. Lycka till!

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.