Ett handikapp som förstör Sverige.

Tankarna i Sveriges regering tyder på att de borde undersökas medicinskt. Allting lovas men ingenting händer med undantag av lönehöjning till förstörelsen av vårt land. Kan det vara möjligt att hela högen av politiker inte inser att något är galet. Jag tror inte det, säkert finns andra orsaker som är viktigare. ”Jamsa” med och inte stöta sig med överheten då riskeras den feta lönen att bli ett minne blot. Hur det går med landet är mindre viktigt huvudsaken är att jag har det bra tills jag åtnjuter den vältilltagna pensionen. Nollor finns det gott om inom politiken, Löfven sade vid ett tillfälle att leva i landet var bättre nu än tidigare. Lever han i någon slags ”puppa” så han inte ännu fått kännedom om den skjutglada verkligheten. Och hur blev det med de löften du gav ”enbart lögner” en vana bland socialister eller ett medfött ”arv” vad vet jag. Däremot vet jag att pension inte har höjts Personligen så har mina fötter svullnat så jag kan inte ha mina gamla skor och nya har inte pensionen räckt till för ett nytt inköp. Jag har ofta resor in till Linköping och Universitetssjukhuset , och det blir utan ”skor” jag sitter i en rullstol så jag kan ha fötterna på fotstöden utan skor. Men i vinter blir det förmodligen kallt utan skor. Men vad jag förstår så har många andra stora bekymmer med den låga pensionen.  Jag tycker att Löfven skall försöka att få ett hål på ”puppan” han lever i och se hur illa det står till med de fattiga i landet. Kryp sedan åter in i tryggheten igen så vi slipper se dig. Sitt gärna och begrunda dig själv hur du beter dig, men sluta att skälla på SD det är inte bara en person utan miljoner som i motsats till dig vill Sveriges bästa.

Nu har landets styrande fått ett nytt ämne att luras med nämligen ”klimatet” tyvärr så är de flesta människorna i vårt land lätta att leda och lura. Svälj inte allt prat om miljön, det finns ändå ingenting vi kan göra eller ändra, det är ett skeende som pågått så länge universum funnits. Däremot kan förklaring ges av insatta personer men det tycks inte passa vår regering. I stället försöker de att få till saker som de kan dra skatt ifrån allt till för att dra hit gangster som i gengäld kostar samhället miljonbelopp i onödan. De hitkommande kostar otroliga summor av deras beteende skjutningar, knivskäringar, bilbränder m.m inte minst höjning av försäkringspremier sjukvård och tandvård. Det senare som inte kommer svenskarna till godo.

En annan fråga hur mycket pengar spenderas på dessa s.k. invandrare. Det tycks vara för mycket efterson de kan skaffa knivar, skjutvapen ammunition och handgranater etc. Varför ösa ut fullt bidrag till vad de orsakar skada på svenska minderåriga men även äldre personer. Stölder av olika arter, bil och husbränder. Skador av vapen eller knivar med också dödsfall. Halvera bidragen om de inte föredrar att åka hem. Hålls inte att dalta med buset sätt hårt mot hårt.  Sverige drunknar i något som liknar ett avloppsdike, Löfven prata inte gör något radikalt, och fjäska inte för Islamister du är inte bara okunnig du är feg också inget bra tecken på en statsminister. Dessutom tycks du ha mycket dåliga rådgivare, beror det på den sosse skara du väljer dem ifrån. 

Jag slutar i förhoppningen att den svenska almenheten slutar tro på undangömd fakta och lögner. Kräv sanningen.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.