Satan styr över svensk politik.

Några goda krafter är inte inblandade i Svensk politik längre. Allt som görs är för att hjälpa ett större gangster välde i vårt land och som om det inte räcker, vill ni ta hit flera invandrare utan att syna dem i sömmarna ” fy tusan djävla idioter.” Samtliga politiker borde sättas under ”förmyndarskap.” SD tycks nu vara största partiet och som jag förstår det beror det på att allt flera människor är förbannade på hur vårt land sköts. Vi har över huvud taget inte bett om att få hit några invandrare. Vi blev tvingade och ej tillfrågade av våra politiker, hur deras hjärnor ser ut avspeglas i dagens gangster samhälle. Löfven t.ex. påstår att dödligheten p.g. av invandringen inte har ökat. Medan Polisen säger motsatsen, dödligheten har ökat mera under innevarande år redan och är större än den var under 2018. Vem tror ni ljuger?

I vilket fall som helst så tyck sanningen vara den att SD troligen är största partiet vi önskar BY BY till Sossepartiet det tycks inte vara störst längre, vad tror ni det beror på? Det är inte så svårt att förstå varför, vi var från början inte tillfrågade om invandringen och en massa gangster. Reinfeldt har och hade för lite förstånd för att se vad hans olovliga experiment ledde till i framtiden. Det får vi genuina svenskar lida för i dag. Inte att undra på att SD går stort framåt allt flera vaknar upp även sossar börjar väl fungera om de lade rätt valsedel i urnan.

Sverige går på knäna, fattigpensionärerna halvsvälter medan invandrarna vägrar att arbeta. Dra ned bidragen till hälften, eller sänd hem dem. Har ni dumbommar gett dem svenskt medborgarskap ta tillbaka det. Men vem skall betala allt sattyg och mord som utförs det tycks  vara pensionärerna som får betala. Ni som orsakar eländet höjer i stället era löner trots att ni har haft goda löner tidigare och i vissa fall trots att ni stannat hemma med time out. Det luktar idioti och tomma huvuden, tyvärr tycks det bli vi fattigpensionärer får betala med urdålig pension. Det sades en gång att vi skulle kompenseras med pension som vi kunde leva normalt på, vi väntar men sagesmannens plånbok låg tydligen närmare till hands.

Nu tycker Löfven att vi svenskar skall försöka få ordning på de gangster han släpp in i landet. Jag undrar hur det skall gå till? Inte ens Polisen får göra någonting som att t.ex. ta tag i busen då kan Polisen åtalas för olaga våld, Busen däremot kommer att kräva skadestånds pengar som säkert betalas. Nej slå busen så han får krypa hem blå och grön på hela kroppen. Skjut mera och inte i benen då hamnar de på sjukhusen och tar upp en onödig plats. När inte ens Polisen får peta på buset utan påföljd hur skulle det gå om ”Svensson” skulle råka spöa busen grön-blå ? Det blev väl fängelse i stället för ett stort tack. Ändra ev. lagar så Polisen kan rensa bland gangstern och också skapa ordning i landet. Om inte det räcker ta hjälp av militären.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.