Rasist eller pensionär!

Ja, Löfven frågan infinner sig när du bespottar och skäller på SD. Har du inte förstått att all ”skit” du överöser SD med är positiv reklam. Och den tackar de för, med vetskap om att den enskilda svensken inte är dummare än att han förstår att den regering som nu styr landet, borde bort snarast möjligt. Ett mera radikalt beslut är låt svenskarna lagligt beväpna sig, vad som annars kommer att ske är att de som önskar skaffar vapen ändå. Ta inte hit flera gangster utan sänd  hem dem vi har i landet. Svenska folket vill inte ha höjda skatter och inga nya lagar heller, där  sedan pengarna i lönndom tillförs dom olikfärgade vilka troligen köper knivar och vapen för att  knivskära och skjuta den hjälpsamma svensken.  

Man ifrågasätter förståndet av landets styrande? Nu skall Sverige sända pengar till hjälp att avsätta ”Trump” Amerikas president med skattebetalarnas pengar. Tala om idioter de finns. Skulle det inte vara klokare att ge dem till pensionärerna de lever på svältgränsen. Snart är det så,att med alla höjningar av bl.a. livsmedel, drivmedel Sjukbesök till Läkare och med mediciner att vi som bor på landet har inga pengar kvar av pensionen efter första besöket till tätorten. Där finns det större hjälp med pengar. Men i stället går våra skattepengar till bidrag för att fälla Trump som är President, Ni som styr vårt land ” borde hålla käften ” och i stället hålla rent i eget hus.

En annan sak som ni försöker att lura oss med är Klimatet, om ni tror er om, att kunna ”styra” det, är ni bra mycket dummare än grannens höns. Men varför inte, mycket tyder klart på ert tveksamma agerande. Snart vågar man inte gå utanför dörren med risk för att få en kniv mot halsen. Vi har en Polis men era ”jäkla” lagar hindrar dem, så de är maktlösa och blir utsatta för t,ex. stenkastning och borde få använda vapen i stället för att tvingas fly. Dessa lagar ni tvingat på oss är kommuniska och passar som hand i handske för Socialdemokratin. Som är föregångaren till Kommunismen som smyginförs i vårt land med ett annat namn Se på våra lagar vi är insydda och som exempel innan snaran drogs åt kunde vi t.ex. säga där går en svart neger, säger vi det i dag är vi rashatare, trots att uttrycket var rätt personen var svart. I dag står fängelseporten halvöppen om vi benämner personen svart. Lagen inkräktar direkt  på vårt liv och det sätt vi vill leva. Svenska folk res er upp och säg ta bort lagar som detaljstyr våra liv. Vi vill säga vad vi tycker och tänker utan att straffas. Tillbaka till40- talets lagbok den räckte till då och bör göra det nu också. Låt polisen få använda sina vapen och inte låta sig stenas ostraffade. Och se till att busarna försvinner från landet levande eller döda Och ge inte bidrag till de som vägrar arbeta sluta med snällheten den föder inte något gott. Dessa  kniv och vapen älskande människorna bör inte blandas med civiliserade människor det borde ni insett från början. Ni tokar trodde att ni gjorde en god gärning när ni tog hit invandrare utan moral, nu ser ni resultatet det kunde vilken någorlunda klok person förstått.

Av vad vi sett är det inte troligt att ni som förstört landet kan återställa det som det var tidigare det fodras personer med kraft och förstånd. Men vad jag sett så ökar SD och snart Löfven hugger de dig hasorna, i varje fall är vi många som hoppas på det.

Funderaren

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.