Stor risk för valfusk

Mycket pekar på att det är bäddat för valfusk i kommande val. Sverigedemokraternas framfart måste stoppas. Opinionsundersökningar som utförs med jämna mellanrum pekar på att SD kommer att stanna i tillväxt runt 10 % eller där omkring. Får vi anta att siffrorna redan är satta av högsta hönset. Tycker att det osar rutten katt lång väg. Ni SD väljare gör er själva en tjänst, övervaka rösträkningen det är er rätt att kolla att allt går rätt till. Låt oss minnas hur det var under valet till Europaparlamentet, där skrev en käring och tillika valförrättare i Trollhättan följande på Facebook om hur hon tänkt sig att göra med Sverige Demokraternas valsedlar, de skulle slängas i papperskorgen. Valadministratör i Trollhättan är Monica Feivik hon insåg inte att ett sådant uttalande var något att bråka om.

Det måste tydligen vara något fel på merparten av våra förtroendevalda. Inser inte Monica att om man framför ett sådant budskap offentligt så kan det uppfattas som en uppmaning till alla valförrättare att följa uppmaningen, men du är kanske av den uppfattningen att demokratiska regler inte gäller varken för dig eller dina valförrättare, i synnerhet när det gäller SD. Även i Österåker norr om Stockholm tyckte en annan kärring och valförrättare att SD:s valsedlar borde slängas. Vi anklagar våra politiker för att vara korrupta men det tycks också krypa nedåt i hierarkin och det är bara att konstatera tyvärr. Något annat alternativ till Sverigedemokraterna finns inte, så egentligen är valet enkelt för den som skall rösta. Den där fyrklövern med Reinfeldt i toppen har förstört vårt land, och ni inser säkert själva varför. Och skulle ni till äventyrs ändå inte förstå så är det bara att kolla den nedåtgående kurvan som visar på Reinfeldts popularitet. Dom tre övriga ”ja sägarna” får väl dela på eländet de ställt till med. Hoppas att vi aldrig mer kommer att få se dem i någon känslig befattning som rör vårt land, det gäller också inom politiken det har vi fått nog av.

Ja så har vi Socialdemokraterna i nuvarande tappning, inte heller mitt ”bord”. Det gick väl skapligt fram till och med Erlander men sedan blev det inte människovändligt, återstår att se vad som kommer, blir det i kompanjonskap med (morotsgnagarna) då kan vi hälsa hem. Jag hoppas att Löfven inser riskerna med att beblanda sig med miljöljugarna. Han Fridolin är endast ute efter makt och ära, han har inte den blekaste aning om hur hans så kallade politik slår mot fattiga och pensionärer.

Så återstår kommunisterna numera, Vänster-skit samma, namnet ändrar inte på  någonting. En sådan politik är dömd på förhand, vi ser hur den yngre generationens yngel uppträder, socialismen borde rensas från grunden för i sitt nuvarande utförande fungerar den inte. Reinfeldt med svansfölje har bäddat för religiöst inbördeskrig med sin huvudlösa invandring, märk väl huvudlösa. Jag får kanske rätt, när jag sagt att det är för dålig avskjutning i det här landet. Inte nog med elände, nu står ”kärringpartiet” och knackar på dörren och vill ställa till oreda, det räcker med den oredan som redan finns. Någon har sagt att mänskligheten har fördummats under senare tid. Det ligger nog en hel i det uttalandet, man märker det dagligen.

Funderaren.

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.