Kan det vara så?

Låt oss spekulera om universums uppkomst. Jag tror inte på teorin om ”Big Bang” utan på en stillsam start av universum som ökar logaritmiskt. Låt oss anta att vi är en produkt av någonting som funnits långt tidigare men håller på att utarmas av ”livskraft”, därför söker de ett sätt att förbättra situationen. Eftersom en tanke inte kan finnas utan dess motsats, kan vi kalla det plus och minus eller ont och gott. Allting har två sidor och det börjar alltid vid tanken innan den ger uttryck för något. Antag vidare att universum skapades som ett (ett enormt projekt) där det onda och det goda kämpar om livskraften. Vi människor utgör en matarlänk på ont eller gott när vi lämnar detta liv och går till de onda respektive godas boningar beroende på hur vi levt vårt liv. När det gäller vår planet så tycks det onda tyvärr vara ledande med flera hästlängder. Nu är vi inte den enda livsbärande planeten i universum och de olika planeterna har också olika livsstilar, utseende och annat, men lyder under samma lagar som vi. Men även där sker en utveckling på olika områden. Att så är fallet kan vi se av de olika utomjordiska besökarnas sätt att bemöta, för att inte säga behandla oss. I de flesta fall kommer de i farkoster som vi benämner UFO och de och dess besättning har funnits som besökare lika länge som människan levt här på jorden. Som vi upplever dessa besök så är inte alla, med våra ögon sett, besökare av den goda sorten. De tar oss ombord på sina farkoster mot vår vilja och undersöker oss medicinskt, troligen för att kunna förbättra sina egna livsbetingelser.

Sedan finns det andra besökare lika oss vanliga människor som i det tysta försöker hjälpa oss. De finns ibland oss och arbetar i olika yrken utan att vi vet vilka de är. Farkoster från deras hemplanet besöker oss också. Ibland blir någon bjuden på en resa till deras hemplanet för att sedan återbördas till den plats där den hämtades. (Ett sådant fall är känt från Värmland, för att nämna något.) Att intresse finns för vår planet från utomjordiskt håll förstår vi av de olika besök vi får. Ett sådant exempel är en radiohandlare som reste med bil från Fagersta till Avesta en sommarkväll vid sjutiden på kvällen. När han lämnade Fagersta fick han sällskap av en stor korvliknande farkost med stora fönster på sidan. Det satt människor och kollade ut genom fönstren, farkosten flög i trädtoppshöjd 30-40 m från vägens högra sida. När han passerade Norberg försvann den för att återkomma när samhället passerat. Inte förrän han närmade sig infarten till Avesta försvann den för gott. Var det en sällskapsresa eller vad?

Kanske finns det ett intresse av att se vår planet innan den går under av dårskap till varning för andra liknande civilisationer på andra planeter med liknande synsätt och tankar. Jag funderar om det är vår planet som står på tur att rensas. Det verkar som om de två ideologierna ont och gott rustar för finalen i en inte allt för avlägsen framtid. Som världen ser ut idag kan den inte fortsätta. Vi lever för dagen och har inte någon övergripande kunskap om vart vår teknologi leder oss. Krig och dödliga sjukdomar, förgiftad miljö, oren mat, vatten och luft påverkar oss negativt. Jorden själv protesterar på olika sätt. All elektronik, el och radiovågor som rusar genom vår kropp (inte minst huvudet) och hjärnan som sakta förstörs. Som enskild människa kan vi bara följa med i eländet. Pengarna styr allt och leder oss mot undergång. Mycket pengar och dåligt förstånd är den största orsaken till vårt dilemma.

Funderaren.

Det här inlägget postades i Livet, UFO. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.