Statsministern vill Sveriges väl!

Kan inte tänka mig att det inte finns någon normalt tänkande människa som går på den lögnen. Det tycks snarare vara så att det är ”makt och pengar” som är drivfjädern. Sunt förnuft föds vi normalt med men en del föds utan, men det vet de tydligen inte. Och ett tidigare blomstrande land och dess befolkning blir lidande tack vare okunniga väljare som inte förstår vad de röstar på.

Ser vi på vårt land idag blir vi mycket betänksamma, vår rätt att ha åsikter om hur landet fungerar får vi tänka men inte säga, yttrandeprincipen är endast blott ett minne. Skulle vi säga där går en ”svarting” trotts att personen är svart så åker vi fast för diskriminering. Men när politikerna samfällt skäller på SD och kallar dem allt möjligt som de inte är t.ex. nazister bl.a. då är det inte fråga om diskrimminering utan det är helt OK. Fy fan för er demokrati den passar endast när ni så önskar annars liknar det i många fall ”diktatur”. Folk som inte får säga vad de tänker exploderar en vacker dag jag hoppas det inte dröjer allt för länge.

Löfven hur har du mage att säga att du vill Sveriges väl.  Trågtrafiken fungerar dåligt beroende på att underhållningen till järnvägen är urdåligt och eftersatt. Vägarna är också eftersatta och i vissa fall urdåliga och skadar fordonen som tvingas använda dem. Sjukvården är ett skämt allt är fel från renligheten på våra sjukhus till köerna inte minst på akutmottagningarna. Personalen hinner inte med, läkarna är för få och på sjukhusen blir man inte förstådd eftersom de flesta är utlänningar och inte har fått lära sig vårt språk, innan de slussades ut till sjukhusen. Med andra ord det är en röra och ingen genomtänkt ordning. Köerna är i vissa fall så långa så flera sjuka har dött på grund av långa köer. Oftast beror det på utrymmes och personalbrist.

Och vad beror det på? Jo all invandring och ett inte oansenligt gäng med busar, banditer, knivskärare, bil och mordbrännare som invaderar landet. Och sedan säger ni intelligentbefriade tokstollar att det är bra för landet. Ni tycks inte känna till att det finns andra som tycker tvärt emot.  Bil och brandförsäkringar blir dyrare beroende på er invandring som ni inte har någon koll på. Poliserna är på tok för få och får knappast peta på busarna för då riskerar de avstängning. Låt poliserna få större befogenheter och skrota lagar som binder dem att ta i med hårdhandskarna.

Centerledaren skäller på SD för de skulle vara skadliga för Sverige jag ser något annat som kan vara skadligt och som åtgärdas fram på vårkanten, det är ”löv” som räfsas ihop för att brännas. Nu has nationalism också blivet utdömt som skadligt. Är vi födda t.ex. i Sverige så tycker jag att vi skall vara glada och tacksamma, det finns sämre ställen att födas på. I varje fall tyckte jag det innan den ofrivilliga invandringen förstörde landet och fyllde det med gangster och busar av olika slag. Vore jag yngre skulle jag gärna flytta till Mars det kanske vore bättre där jag slapp åtminstone alla socialistiska självstrypande lagar.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.