Är det sinnessjuka höns som styr Sverige?

Jag tycker frågan är berättigad. Jag anar att han med hornen njuter av att se er förstöra landet och med glädje” polerar hornen.” Tuppen i gänget skröt om vad han skulle göra, men som vanligt var det endast valfläsk, Pensionärerna skulle minsann få pengar så de levde gott och väl. Jag har inte sett några, men du har vist fått höjt din omotiverade lön. Ja du lovade andra saker också som du gärna glömmer. Det vore ”fan” smycket bättra du skötte landets ekonomi det tycks vara nära ebb i statsfinanserna så var skall du ta pengarna till det du lovat. Är du dum eller feg för att göra något radikalt åt alla hit släpade gangster? Halvera busarnas pengar de har tydligen så det räcker ändå. De försöker sända hem pengar och det betyder att de har för stora bidrag. Ge hälften av deras bidrag till svenska pensionärer de behöver dem. Hur har du tänkt att fullfölja dina vallöften de kostar pengar men statsfinanserna består mest av ett avgrund stort svart hål. Se till att hålet täpps till och skäll och bråka inte med SD det du kallar dem tycks gå bra, men säger jag svartskalle om en mörkhyad person är det diskriminering hur förklarar du det? Eller är det så att en statnsminister kan vräka ur sig vad som helst och utan att ta hänsyn till sina egna lagar som han påtvingat svenskarna.

En annan sak som du tror dig om att styra är klimatförändringen, Hur dum får man vara? Planeternas läge kan varken du eller samtliga de miljarder som stals från pensionärernas pensionsfonder ändra på, Vårt läge i Vintergatans svans är orsaken till varmare klimat och det tvingas vi acceptera, punkt och slut. Löfven har för avsikt att besöka Ryssland och President Putin för att försöka förmå honom att minska utsläppen från fordon, flyg m.m, Jag tro att det vår teknologi orsakar miljön det kan mätas i promille Lyssna inte på politikers lögner det rör sig endast om pengar.

Ja har vi ”tokfan” ReiÄr det sinnessjuka höns som styr Sverige?nfeldt som inte kan hålla käften utan måste lägga sig i landets urdåliga skötsel han borde ta en mattematik kurs i stället för som han nu uttalar sig tyder det på att det är i  högsta grad befogat. Han menar att vi skall öka införsel av vildar och gangster det skulle i alla fall bli följderna. Jag tycker att vi redan har fått nog av den sorten. Skulle vi lyssna på dina idiotiska tankar skulle vi få försörja flera ”lathundar” som inte vill eller kan arbeta samt få en högre kriminalitet som i slutändan drabbar oss pensionärer och fattiga. Vi ser det redan nu med högre premier på bl.a. försäkringar allt beroende på ”moralbristen” hos skravlet ni släpper in i vårt land. Poliserna är för få och får inte ens peta på busarna för då anmäls de för brutalitet. Jag efterlyser hårda tag och inget ”kel” med busarna skicka hem dem vid minsta ”brott”. Inga pengar finns till att öka Poliskåren med ett par tusen man så busarna har fritt fram. Pensionärerna ligger på svältgränsen Lövens utlovade förbättring har han tydligen medvetet glömt, därför röstar kloka människor inte på sossarna.  De säger en sak och gör en annan. Med vad som sagts. Mera tvivelaktig invandring, mindre av allt för oss svenskar, även dålig pension.  Sänd hem Latoxar och gangster då kanske landet klarar sig utan inbördeskrig. Släng ut Löfven och Lööv till att börja med.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.