Sverige har ett förljuget och intelligensbefriat styrelseskick.

Tror ni styrande i vårt land att ni är Guds sändebud att rädda Sverige från klimatförändringen, så kan jag upplysa er herrar och damer att så är inte fallet. Snarare gråter de blod över hur ni hanterar ert sätt att hantera sanningen. Det kan väl inte vara möjligt att ni är så ”jäkla” korta i det som borde vara huvudet, att ni tror er kunna ändra klimatet genom att höja drivmedel och göra inskränkningar i flygtrafiken. Det måste väl vara något litet förstånd i era huvuden och inte enbart goda löner, för landets väl ”skiter” ni tydligen i.

Här kommer ett inlägg från ”undraren”om jordens uppvärmning läs och inse att ni blivet lurade av myndigheter och politiker det handlar endast om pengar i stället.

Föremål som rör sig i rymden blir en aning utdragna. Hur mycket beror på hastighet- massa-täthet och läge. Ett exempel är kometer. Samma sak gäller för Vintergatan som också ger en varm svans. Själva ligger vi med vår planet till sammans med solen och de övriga planeterna, i en av armarna i Vintergatan. Ungefär mitt emellan des centrum och dess yttre gräns. Ingenting är stationärt utan allt cirkulerar. Det betyder alltså att vi hela tiden ändrar läge.

Alltså har vi på grund av Vintergatans rotation gått igenom istid – tempererad tid –varm tid –istid och så vidare. Ett varv för Vintergatan tar ”enligt vetenskapliga beräkningar” 226 miljoner år. Senast var det istid och nu är vi i tempererad tid men vi är på väg mot varmtid. Detta har vi redan erfaret i och med att medeltemperaturen på jorden ökat någon grad. Detta sker utan att vi hjälper till med skattehöjningar på drivmedel etc. Den enda chansen för oss är att försöka anpassa oss till värmen och inte med pengars hjälp försöks motverka densamma. Det går inte. Sådant kan ”idioter” syssla med och sådana tycke det finnas gott om tyvärr på fel platser dess utom. Men så kan det också bli när människor röstar efter vad föräldrarna gjorde och inte frågar sitt lilla förstånd de begåvats med vad som är bra för landet.

Ja så har vi koldioxiden som de oförståndiga skriker om så fort de känner lukten av en bil. Jag brukar säga till gaphalsar att ”tänka om ni kan” innan ni öppnar munnen. Men på senare tid har jag börjat förstå att mitt påpekande är meningslöst eftersom munnen inte har någon kontakt med det lilla förstånd som borde finnas i huvudet. Utan koldioxid skulle vi inte finnas till kanske något att tänka på. Med all olovlig invandring blir det så småningom en punkt då svensken exploderar, Då vill jag inte vara politiker.

Med all uthuggning av skogarna i endast penningsyfte borde krafttag göras och bolag som hugger ned träden borde åläggas så stora böter att det knäckte verksamheten. Det räcker med alla skogsbränder, de förstör mycket av våra skogar inte minst av anlagda bränder. Inte nog med det nu har en mindre vetande politiker framfört tanken på koldioxidskatt. Ge fan i att röra i allt, vet du inte att koldioxid är mat för träd och växtlighet som i sin tur ger syre till oss människor och djur. Träden skövlas i ekonomiskt syfte en del brinner så var rädd om naturen om du inte vill dö på grund av syrebrist Jag tycker att ni politiker tror er om mer än vad ni förstår. Det behövs klokhet ej dumhet för att klara vårt land utan undergång.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.