Löfven klimatet ändras inte med hjälp av pengar.

Antar att många ser det som en ”trosfråga” att blanda in Gud i politiken, men om Löfven blandar in Miljöstollar som tror att miljön blir bättre av pengar, då är det mycket illa. Har du  fått så gott om pengar helt plötsligt Tror du dig om att kunna styra planeternas banor i Vintergatan, det är nämligen ett krav för att få ett klimat som jordens folk önskar. Du har lyckats mygla dig kvar till det du önskade ”makten och Pengarna.” Tidigare och efter Palmes tid har landets ledarskap drabbats av en gradvis försämring när det gäller intellektet. Makt och pengar har säkert spelat en viss roll. Ser vi till dagens ledarskap så tycks det vara maktbegär i första hand, någon kunskap och ”framtidssende” saknas fullständigt.

Om han nu tror att han kan ändra på planeternas rörelser i vintergatan och dess banor då kanske du för en gångs skull gör nytta för den höga lönen du uppbär. Kan det vara så att någon intelligensbefriad miljöstolle har lurat dig att förstöra pengar på att förändra universum i stället för att ge pensionärerna pengar som du lovat, så vi får möjligheten och råd att besöka tandläkaren bl.a. Själv har jag endast en tand i överkäken, så jag har svårt att äta, men å andra sidan har jag inte råd med någon lyxig mat. Det blir gröt och andra lättsmälta maträtter som inte behöver tuggas.

Såg i en tidning att Löfven tänker sig en lag som skall hindra en statsminister från att avsättas utan att den tilltänkta regenten kan uppvisa ett fullgott alternativ. Vem avgör vad som är fullgott? Har Löfven tänkt sitta och förstöra vårt land ända till sin pension, Det luktar allt starkare av diktatur tycks det mig. Sveriges folk, tro inte att Löfvens intelligens är tillräcklig för att få ordning på landet, i synerhet inte med intelligensbefriade miljödårar som tror att allt kan lösas med pengar. Du Löfven tro inte att du är Guds utvalde till att släpa hit obegränsat med olika typer av ”människor” Du lurar oss svenskar med att vi skall vara hjälpsamma men baksidan är en ”diktatur” där vi kommer att få stora problem som vi inte kommer att klara av. Vi har redan så det räcker. Nej sänd hem alla som alla kriminella och snyltgäster innan vi blir ”nedlussade ”av olika sorters busar lathundar först då gör du dig förtjänt av tjänsten som statsminister.

Som jag nämnt tidigare så bestäms klimatet på vår planet av dess placering i vintergatan och inte av några miljöstollar här på jorden. Under årmiljoner har klimatet ändrats ett otal gånger jorden har haft istid men även tropiskt klimat. I arge fall så långt vi kan se tillbaka. Vi får möjligen fjolårets varma sommar tillbaka och kanske varmare. Vad som sagts om Australien där var det nytt värme rekord. Djuren dog i mängder på grund av värmen, vi får hoppas att vi inte får så varmt hår i Sverige, I USA har det tvärt om jättekallt. Det verkar som om miljödårarna inte borde haft någon plats i samhället och absolut inget inflytande i politiken De var helt okunniga om universum och om vår planets plats i systemet, Men de såg en chans till att tjäna pengar genom att bilda en grupp som sade sig kunna styra miljön genom t.ex. att höja skatten på drivmedel och andra tokigheter. Tänk själva och tro inte vad regeringen säger.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.