Nytt år!

Många har förväntningar om ett bättre kommande år, vissa önskningar har vi alltid men de krockar oftast med verkligheten. Något vi kan förutse är nya krig och gamla eller tvärt om, så länge som inte människor är nöjda med sin tillvaro slutar det ofta i våldshandlingar. Dålig ekonomi ser jag som största orsaken till att människorna protesterar och som till sist slutar i våld och otrevligheter. Varje lands regering borde se till att arbete finns så att människorna tjänar pengar till sitt uppehälle, och inte suger ut landet och tar pengarna själva. Har man fantasi så kan mycket göras även i ett fattigt land, börja att bromsa barna födelsen  Be rika länder om hjälp med att montera ”solceller” i varje by.  Vatten för varje by bör också ordnas. Någon form av jordbruk borde vara möjligt också. Beroende på landets geografi borde det finnas möjligheter att med teknisk utrustning utvinna något landet är rik på för export. Det finns möjligheter för fattiga länder att ”resa” sig om viljan finns. Om landets regering inte vill agera och få landet på fötter byt ut den.

Hur tänkte man när u-ländernas” pistol och knivskärare” skulle tas om hand av västvärlden? Det är inga människor utan ett par ben med överkropp och ett runt skal fullt med illvilliga idéer om knivar och andra vapen att göra folk illa med eller döda. Några stollar i ledande befattning fick för sig att fattiga u-länder, skulle hjälpas ur fattigdomen. Tanken var god men sedan tycktes förståndet inte räcka till, hur hjälpen på bästa sätt kunde genomföras. Naturligtvis borde hjälpen skett i respektive länder det hade blivit både bäst och billigast. Men skit under mössan flyttades u-ländernas vildar till västvärldens länder utan att fråga respektive länders befolkning om samtycke. För Sveriges del släpptes gangster och lycksökare in i vårt land utan att ta hänsyn till folkets vilja, det är sådant Sveriges regering kallar ”demokrati”.

Hur blev det sedan?

Jo de som kom in i landet pysslades om på alla sätt och vis. Snart visade det sig att de flesta var gangster och lycksökare. Med knivar och skjutvapen mördade de oskyldiga tände eld på bilar och hus, våldtog våra minderåriga barn, stal och levde rullan som tack för det goda bemötande de fått av vårt land. Regeringen fjäskade och åtlydde alla Islamistiska ”vill ha anspråk.” Straff för våldtäkter, stölder och mord tycks vara normalt så det accepteras, Men om en svensk parkerar bilen fel eller kör 10 km. för fort då ”jäklar” blir det andra bullar och höga böter. Det kan ses emot vad som händer när en invandrad ”bärsärk” eldar upp ett par bilar bara för att han tycker att det är roligt, Han vet att något kännbart straff blir det inte så varför inte ge sig ut på en stöldrunda också, alltid finns det någon handikappad åttioårig dam i rullstol som inte kan skydda sin handväska, lätt byte.

Det finns inte en chans att känna igen gamla Sverige sedan vildingarna släpptes in i vårt land. Jag misstänker att till sist så tryter tålamodet och då kan vad som helst hända. Ungern är förståndiga som inte släpper in utlänningar. Många länder ser med förskräckelse på vårt land och nedbusningen som tar över landet om ingenting radikalt görs. Jag säger igen ”Fy tusan”.

Funderaren.                                 God fortsättning på Nya Året.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.