En järnhand behövs.

Var finns den svenska 50-60 tals anda där lugn och harmoni rådde?  Visserligen har den tekniska utvecklingen blomstrat och därmed gjort oss hjärntvättade för att tro att den är något gott för mänskligheten. Men som allt annat så är baksidan någonting helt annat, det gott tänkta har vänts till motsatsen. Människan har inte intellekt att förstå och på rätt sätt använda sig av en snabbt ökande tekniken. Habegär, lathet och pengar går först, egot är också ett utbrett tänkande. Människorna fick en gång i tiden ”elden” som ett hjälpmedel den gåvan var förtidigt tilldelad människan. Gåvan gavs av den onda makten, men människan uppfattade den som en skänk från den goda sidan och kunde inte överblicka konsekvenserna i framtiden. Men ondskan och habegäret visade sig vad elden mera kunde användas till förutom matlagning, man kunde t.ex. bränna upp grannens koja. Förståndet var inte färdigutvecklat och på grund av att ondskan lurade människan till att den inslagna vägen var rätt, så har det fortgått och vi har ännu inte förstått att vi jobbar på vår undergång i allt snabbare takt.

När det gäller vårt land så behövs det krafttag, skrota regeringen och dess personal de hittar bara på plågor och skatter för den enskilda människan, något gott för landets bästa har vi inte sett. Där emot har det släppts in flera mer eller mindre otrevliga individer med outvecklat intellekt och det utan att tillfråga svenska folket. Sådant agerande kallar jag diktatoriskt och resultatet känner vi av på flera sätt och någon bättring skymtar vi inte, snarare en försämring. Ser vi det ekonomiskt så kommer våra fattiga pensionärer snart att tvingas sitta utanför våra livsmedelsbutiker med en burk och tigga pengar till mat, kläder och skor. Ni som borde veta hur dåligt fattig pensionärerna har det, borde själva få leva på 7000 kr. mån. Betala boende, mat och löpande utgifter så skulle bukfettet snart vara endast ett minne.

Ja så har vi nedbusningen, gangster och tjuvar. Knivskärare, våldsverkare och idioter i största allmänhet. Polisen det fåtal som finns får endast höja batongen och säga aja,baja. Har busarna knivskuret någon till döds, skjut ”fanskapet” det står till och med i vår bibel. Öga för öga- Tand för tand. Det messandet som polisen tvingas hålla på med gläder busarna till fortsatt djävulskap. Vi har en bok som är så tung att den knappast går att lyfta och där beskrivs vad vi får och inte får göra, det senare tar störst utrymme i boken. Jag syftar på ”Sveriges Rikes Lag” Som jag ser, är det ett stort praktskämt. Hur många av Sveriges befolkning inklusive ”lagvrängare” kan den boken utantill? Och kan förstå och anpassa sig efter vad boken säger. För mig synes det omöjligt att enbart gå utanför dörren utan att bryta mot någon paragraf i lagboken. Ni har möjlighet att lagföra människor som ni behagar, alltid har vi brutet mot någon lagparagraf. ”idiotiskt”. Varför detta skrytskriveri, vi har 10 Guds bud de är både lätta att förstå och täcker i stort sett det mesta vi inte får göra helt begripligt. Jag är inte religiös, men vi blir straffade för något vi inte känner till, men som enligt Lagboken och dess paragrafer straffar oss, och säger att vi brutit mot lagen. Var är då felet? Är det någon som tror att det hjälper att säga. Jag visste inte?

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.