Låt er inte luras av politiker de storljuger kolla sanningen.

Tyvärr så tror svenskarna på vad våra politiker vad än de säger. Tyvärr så håller de sig inte till sanningen utan till sitt eget bästa. När det gäller sossen Löfven så är han inget undantag grodorna hoppar ur käften så fort han öppnar den. Hur många lögner om förbättringar, inte minst för landets fattigpensionärer utlovade han. Tyvärr har vi aldrig sett några sossar som inte ljuget och lurat oss svenskar det tycks vara en medfödd ärftlighet.

Det borde vara ett krav att förklara helt kort varför klimatet ändras det finns expertis att tillfråga, men det vill ni tydligen inte för då kan ni inte skylla på att bensinpriset måste höjas för att rädda klimatet ”idioti” Säg som sanningen är ”Invandringen” nedbusningen och oviljan att arbeta det kostar skjortan och vi svenskar får det allt svårare att klara oss. Du borde ”veta hut” Löfven. Vi svenskar har inte önskat någon invandring det tillkon på diktatorisk grund och utan att fråga folket.

När det gäller TV så var det tänkt att vara någonting helt annat än vad det är idag. Jag såg att en journalist, troligen sosse uppvisade sitt absolut tomma huvud inte ens sågspån fanns det i skallen. När vi i landsorten klagade på bensinpriset sa den hjärnlöse. Det går väl att flytta till en tätort Stockolm t.ex. Vem ”fan” vill bo i din närhet. Om det inte finns folk på landet, finns det inget jordbruk ingen mat inga djur. Säkrast att du beställer ett bord på någon restaurang t.ex. i Danmark, om du inte föredrar att svälta ihjäl.  Bensinpriset vid inköp kostar 6,74 men Löfven ser att man kan skrämmas med miljöförändringar och höjer bensinpriset till i dagsläget kr.16,99  och det har garanterat ingen positiv inverkan på miljön. Du mjölkar oss enbart av pengar för att klara av lata och kriminella invandrare. Men du ljuger som vanligt och skyller på miljön.

Du Löfven manipulerade dig till en stadsminister plats sedan var du nöjd. En titel och en god lön, pengar du inte förtjänar och som i stället borde ges till pensionärerna, pengar du ljög om bl.a. Du började ditt oförtjänta ämbete med ett antal lögner och de fortsätter. Vi fattigpensionärer lider och känner oss hjälplösa. Att kalla dig Löfven ”svin” vore att nedvärdera djuret. Du borde tänka på Sveriges egna undersåtar och inte prioritera gangster och lathundar. Det är troligen endast få procent som var behövande, men väl gangster och lycksökare som ni släpp in i landet, ta deras biståndspengarna de kan åka på tummen hem dit där de kom ifrån.

Annie Lööfs familjeåterförening det är mer än nog nu, såvida du inte försörjer dem livet ut. Om det funnits en gnutta förstånd så skulle du skicka hem alla kriminella busar,            lycksökare samt lathundar. Du slipper att betala dina tokigheter du har bra lön men jag tänker att det skulle låta annorlunda om du skulle vara pensionär och tvingats leva på 7000 kr./ mån.  c:a 2000 går åt till resor och medicin.   Du borde tvingas leva på de pengarna och se verkligheten så skulle du trots lågt tänkande kanske tänka först innan du släpade hit flera tvivelaktiga personer. / skrota regeringen snarast /

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.