Klimatet.

Det finns många vädergudar på vår jord alla säger de sig kunna ändra på klimatet. Trots att klimatet styrs av i det här fallet planetens läge i Vintergatan. Med den vetenskapen förstår vi åtminstone varför klimathysterin har spridit sig så fort. Som med allt annat är det pengar som ligger i botten. Och då är åtminstone västvärlden eniga de ser lätta pengar att tjäna. Hur skall det gå till? Jo de har sett en ovanligt varm sommar och hotar på ännu varmare tider, sant eller inte det återstår att se men troligen blir värmen besvärande.

Då skall vi se vem som tjänar på värmen. Alla som säljer kylanläggningar men också vanliga fläktar som sprider kyla eller på något annat sätt kyler t.ex. ett boningshus. Nya idéer kommer att tas fram allt kostar pengar och vi behövande tvingas att inhandla kylande anläggningar av olika orsaker. Detta kostar den enskilda personen pengar bl.a moms och möjligen påhittade andra pålagor. Staten jublar igen tidigare har den fått skatt på det material tillverkaren använde sig av, sedan ytterligare skatt på produkten innan den säljs till kunden till ett högre pris där köparen får betala skatt på varan med redan skattade pengar. Så nog är det lönsamt att ljuga om miljön. Sedan tillkommer annat som reklam och mycket annat inte minst elkostnader med skatt men också på det vi förbrukar skattas igen skatt på skatt är inte ett en gångs beteende utan ganska vanligt. Vi ser invandrarnas stora och evigt djupa hål fyllas med minst sagt dubbla beskattade pengar ”snodda” av oss vanliga svenskar.

Varför kommer det ingen rapport över antalet brända bilar och hus efter varje år, naturligt med kostnader för polis sjukhus och andra kostnader som tillkommer, t.ex för de drabbade Du Löfven du kan väl i värsta fall ljuga om kostnaderna sådant är ju du bra på. Och ge” fan” i att fjäska för skiten du släpp in i landet de utmärker sig så bra ändå. Hur skulle det vara om vi vanliga svenskar skulle säga vad vi tycker om invandringen, i pressen är det tvärstopp antar att du lagt munkavle på våra tidningar med hot om indraget tidningsstöd ”djävla räv.” Lika illa är det med radio och Tv de vill inte ta upp något som stör relationen med det kommunistiska blocket som tydligen inte förstår vad deras så kallade arbete åstadkommer på sikt. Jag vill inte säga vad jag tror men tänka har ni inte lyckats förbjuda ännu.

Sverige har varet et lugnt och fridfull land ända tills Palme tog hand om rodret sedan hände det saker som tydde på motsatsen till demokrati, Reinfeldt. Högertrafik påtvingades oss svenskar Varför? Många länder har vänster trafik. England har det fortfarande liksom Indien  och Sri Lanka för att nämna några. Efter Palme har det spårat ur, diktaturens stjärna Reinfeldt är den som är boven han frågade inte svenska folket om lov i en så stor fråga som invandringen han var väl gangsterälskare och samtidigt diktaturälskare det sämsta som kunde drabba landet.

Svensken är så mesig, hade det varet Italien så hade det varet revolution för länge sedan Men här i landet knyter man handen i byxfickan och svär ve och förbannelse men sen händer det inte något mera, sorligt men sant.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.