Midsommar 2019.

Jag sitter framför min dator vars skärm skymmer halva utsikten över vårt vårdträd och övriga träd där löven fladdrar för vinden, Solen skiner och den Svenska ”sommaren” uppvisar sin skönhet i fulla mått. Tyvärr så finns det gott om stora svarta moln som svävar över oss svenskar, att den består av invandringen behöver väl inte sägas de som inte har erfaret det kommer inte undan. Frågan är inte om ni drabbas utan när och av vad. Det är en uppsjö av olika djävelskap som uppvisas och möjliggörs, så ni behöver inte vänta förgäves. Gör något åt det hela medan tid finns. Börja med roten av det onda, varför inte toppen av landets misskötsel direkt.

Tyvärr så går vi miste av de flesta otrevligheterna de återges inte utan censueras, men har ni dator eller telefon där ni kan läsa ett flertal sanningar så kanske ni får en annan uppfattning om vad som pågår. En del sanningar läcker ut till allmänheten som att bo i Malmö där det är livsfarligt att vara utomhus därför så varnas befolkningen att om möjligt stanna inomhus. Många har flyttat bort och fortsätter med att lämna Malmö där det är farligt att bo på grund av den stora kriminala verksamheten.

Jag läste att Löfven vid ett tillfälle talade om hur bra Sverige är i dag förr var det sämre påstod han, men den lögnen var för grov för jag tror med tanke på hanns tidigare lögner att ingen köper den. Jag kan friska upp en av dina tidigare lögner. Pensionärerna skulle minsann få pensioner som gick mer än väl att leva på. Vad har hänt allt har höjts matvaror inte minst men vi fattigpensionärer har inte sett någon ökning av pensionen till hjälp mot andra ökningar. Däremot har du Löfven höjt din lön. Det kan väl inte vara värt någon påök att endast se på hur vårt land fördärvas, jag skulle vilja kalla det ”landsförräderi.”

Förr var skatten en gång på det man t.ex köpte. I sossarnas skatteparadis är det ett flertal skatter i princip på samma sak. Jag nämner endast ett exempel. Du arbetar och betalar skatt, åren går och du har med skattade medel inköpt en sommarstuga till den stundade pensioneringen. Så blir du då pensionär och får pension som du har med skattade pengar inbetalt tills när du slutat arbeta. Hur många gånger skattar du samma sak ?? Vad händer med sommarstugan? Pensionen är blygsam och ånyo skattad inget att hurra för. Men om du inte känner till sossarnas och Göran Perssons lån av flera miljarder från Pensionärsfonderna på grund av brister i stadskassan, så kolla det. Det är nu många år sedan detta skedde och återbetalning har inte skett varför det hela måste ses som en STÖLD. Inte konstigt att pensionerna är undermåliga Dessutom en mycket dyr invandring med allt vad det drar med sig, det är daglig skadegörelse vi svenskar får betala via försäkringar och låga pensioner. Det senaste att lura människorna med är miljön det finns pengar att göra.

 Det finns ingenting vi kan göra allt beror på vår planets placering i vintergatan den har flyttat sig till svansen av vintergatan och där är det varmare. Inte ens Löfven kan göra något inte ens lögner hjälper.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.