Socialism

En mottagen IS man med jättebomb avsedd att användas här i landet,” friades” och får stanna.  Han kan inte sändas hem för då kan han påräkna straff i hemlandet. Jag funderar över vad han   gjort för ”sattyg” eftersom han rymde till Sverige. Troligen viste han att vi även tog emot gangster. Löfven visar vad och hur Socialismen skall fungera. Varför skall vi skydda busen från straff som han fått för djävulskap i hemlandet. Helt uppåt väggarna fel. Han skall ta sitt ansvar för vad han gjort. Men du Löfven, kanske tänker du på vad du själv ställt till med som ansvarig för landets bästa, så illa som du betett dig borde det bli livstid. Ett helt land förstört fullt med gangster, inte så svårt att förstå varför nya busar kommer till Sverige det är det land som utan att tänka välkomnar alla slags gangster och knivskärare, bil och husbrännare.

Ja nu hoppar ja mellan olika galenskaper Det sägs att Påven inte tror på ”uppståndelsen” och inte heller på att ”helvetet” existerar. När det gäller Somalier talas det om lågt IQ men vad som gäller ”Påvar” har jag inget hört. Jag är inte religiös i vanlig bemärkelse men är nyfiken på det mesta. Livet har intresserat mig mycket, Allt på vår planet har ”liv” och med allt liv följer medvetenhet i någon form mindre eller större. Ett grässtrå har mindre medvetenhet än t.ex. en blomma. Ett grässtrå lider när det blir avklippt. Vi människor har en mycket dålig känsla för det system vi lever i. Den teknik som är förhärskande leder oss allt närmare slutet på hela vår levnad. Växter samt träd och djur både i havet och på land dör av nedsmutsningen vad blir kvar tror ni.

För att återgå till Påven så trodde jag att han skulle visa mänskligheten en väg till vad vi lite lättvindigt kallar himlen. Jag tror på goda grunder att människan inte vet hur hon/han fungerar. Allt liv är så konstruerat att det är dualt. En människa eller ett grässtrå är duala. Jag förklarar hur människan är skapt. Först har den en fysisk kropp som hon kan se och känna. men sedan har hon en ”astralkropp” som är osynlig, men är en exakt kopia av den fysiska kroppen. Och denna kopia finns i den fysiska kroppen. När den fysiska kroppen dör lämnar  den osynliga ”astralkroppen” den döde och far i väg till en plats jag inte känner till. Vi kallar det himlen i brist på annat. Vi lever vidare i astralkroppen, världen vi kommer att leva i  kommer att vara bättre.

Det jag nämnt om astralkroppen kan varje människa kolla men det är ingenting jag rekommenderar, man kan dö  i värsta fall. Själv har jag vid några tillfällen lämnat den fysiska kroppen vid ett tillfälle för att få klarhet i en viss sak som undanhölls mig. Både Ryssar och Amerikaner använder sig tidigare av den teknik jag beskrivet för att gå in i hemliga militära anläggningar. Jag vet inte om den katt och råtta leken fortfarande pågår. Med datorns intåg förändrades mycket så nu använder man en annan teknik för att tyda hemliga militära saker.

Ni som tänker prova vad jag nämnt var försiktiga, risken finns att man inte hittar tillbaka utan kommer att bli en svävande ande.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.