Se Miljöpartiet och sedan dö!

Felformulerad överskrift, nej tyvärr inte. Skall Herr Frigolit och hon som spottar ut grodor så fort hon öppnar munnen komma till tals så kommer väl alla vattenpölar att fyllas av huvudlösa grodyngel. Tyvärr kommer jag inte ihåg namnet, något med Romer eller något liknande. Herr Frigolit tycks vara en av de mest betalda Sverigeförstörarna har det sagts. Inget fel i det om du har gett dig ”fan” på att ta död på oss fattiga och inte minst oss fattigpensionärer, då är du på god väg att lyckas med din politik. Utpressning på sossarna dessutom. Det tycks mig som om det är makten som går först och landets väl om det blir något över.

Du flaggar för mera invandring av diverse avskum och någon enstaka vettig människa. Har du tänkt att” buset” i vanlig ordning skall straffbefrias, det ser då bättre ut när invandringen kommer på tal. Eller skall du bygga nya fängelser? Har du råd med det med tanke på hur samhället ser ut? Våra vägar är i många fall ofarbara om vi inte kör sick-sack mellan hålen i asfalten, tågen om de till äventyrs flyttar på sig är farliga att åka med. Sjukvård och åldringsvård saknar både personal och lokaler. Försvaret skall vi inte tala om, det består väl av några AK hängande i något mobbförråd som undgått utförsäljning. Marinen får väl låna några fiskebåtar om de vill ut och kriga på sjön. Flygets ”Viggar” räcker lagom till utställningsföremål och om vi har tur så skrämmer de den lede fienden.

Och så har vi skolorna, de som finns kvar och lyckats undkomma pyromanerna. Sedan har vi personalen som inte alltid mår så bra, på grund av att de inte får ta en omöjlig ”ungtupp” i örat. Rättsväsendet fungerar uruselt i varje fall när det gäller ”hottentotter” poliskåren är för liten och får snart inte säga ”bu” till busen. I mångt och mycket ser ni på USA så varför inte ta efter hur polisen agerar där? Det vore nyttigt för då kanske vi vågade gå ut även under kvällstid. Detta var endast något om hur vårt land ser ut i verkligheten och inte sett från ett skrivbord i någon Stockholmförort, av någon som saknar verklighetsbegrepp.

Så kommer ni miljöbovar och vill höja invandringen. Hur många svartingar har ni boende hos er sammanlagt i era hem? Det borde vara en hel del, ni är väl rätt många välbetalda Sverigeförstörare för att inte säga landsförrädare. Var skall alla invandrare arbeta? Vi har ju inte tillräckligt med fabriker till den egna befolkningen, än mindre till de hitkommande som i många fall inte ens är läskunniga. Fabrikerna i dag är högmekaniserade och fordrar kunnig personal, då mycket är datastyrt. Att ”plantera” ut dem i socialt arbete ger inga pengar till stadskassan. Kvar står endast en sak, ”bidrag” och det får staten betala d.v.s. du och jag, vilket vi inte bett om. Ta pengar ur egen ficka! Om ni miljöförstörare hade det minsta aning om hur invandringen kommer att verka i en snar framtid skulle ni ta era oförtjänt stora löner och emigrera till Ryssland där skulle ni känna er hemmastadda, där lär det också vara diktatur.

Och så var det pensionärerna och deras fattiga kronor ni i nåder delar ut en gång i månaden. Jag tycker Herr Frigolit skall försöka leva ute i landsorten utan busstrafik på en pension av 6700 kr. Eftersom personen i fråga har täta besök på vårdcentralen i tätorten men även tvingas åka till matvarubutiken, så är en gammal bil nödvändig. Vad händer med henne och den gamla bilen när ni höjer drivmedelsskatten en andra gång. Jag vet vad som händer men ni begriper det tydligen inte. Om du i din okunnighet trodde att resvägen till tätorten blev kortare och på så sätt kompenserade skattehöjningen måste jag förklara för dig att så är inte fallet. Personen jag talar om är min fru och hon har under många år arbetat med utvecklingsstörda, men för att få pension var den inte tillräckligt pensionsbärande, det fattas någon månad. När der gäller pensionen så har jag inte hört er säga att den skall höjas till skälig nivå. Men ni trampar tydligen i nuvarande regerings fotspår.

Ser vi sedan till tandvården så är det minst sagt illa (om vi inte är somalier) Hur ”tusan” tror ni att vi med den pension som vi har känner det, när vi ser Folktandvårdens skylt. Det är bara att huka sig och bita ihop den ”tand som är kvar. Personligen kommer jag snart att se ut som en symaskin i ”nyllet” en tand uppe i mun och en där nere. Men ni har kanske en uträkning med detta också? Om den för landet onyttiga pensionären inte kan äta, så svälter den så småningom till döds och det blir billigare för landet och mera till invandringen och vidare ett plus med att slippa höra den gnällspiken. Jo, jo det finns flera sätt att plåga en försvarslös människa på. Jag ser det som ett självvalt möte med ”Mr Hornpär” när den tiden är aktuell, ni behöver i varje fall inte vara ”solo.” och det tycker jag är en tröst.
Funderaren.

Varning!  Vad ni än gör rösta inte på grönsakspartiet då det
betyder flera och högre skatter (toalett-skatt är också påtänkt).
Invandringen skall ökas med tjuvar, mördare och våldtäktsmän,
de står på förtur. Vad bättre kan det bli.
Jämställdheten ansågs viktig, pensionärerna undantaget.
Det är till att ha luftskalle.
Ds.

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.