Livet är

Ordet ”är” kan uppfattas som en allomfattande enorm kraft som alltid är tillgänglig men den måste ha ett medium för att kunna verka. Sett med livets ögon kan det uttryckas som ”plus eller  minus” den som har tillgång till kraften avgör hur den skall användas. Ont eller gott.

Normalt benämner vi kraften ”livet, eller livskraften”.  Kraften har flera namn t.ex  Gud men också flera andra storheter, sak samma, det är ändå samma kraft när det gäller vår planet. Livet är inte något som enbart givits till människan, utan det genomsyrar allt levande på jorden, det finns för övrigt inget som är dött, men väl livsformer som omformats till något annat som berikar det levande. Jag nämnde att ”kraften” var neutral, men här kommer nästa ”grej” in i bilden och det är ”balansen”. Eftersom den neutrala kraften är livet så är det beroende av hur livet här på jorden utvecklas. Det återverkar direkt på den neutralitet som skall råda och som vi kallar ”balans.” Som utvecklingen skett här på jorden så har ondskan taget överhanden, inte bara människan far illa utan också djur och växter, skogarna huggs ner, våra vatten förgiftas, luften likaså för att nämna något som människan förstör.

Vad skall vi äta och dricka när all mat och vatten är dödligt förgiftad liksom luften. Då är det läge att jorden får återhämta sig och livet som tvingats lämna planeten får en chans att andas ut och ge nytt liv och möjlighet att uppnå balans ännu en gång. Det är inte första gången vi utrotar oss själva. Dumheten tycks finnas kvar i luften som en gåva till nästa generation nybyggare. Ja det finns otroligt mycket mera att säga men det skulle resultera i en hel bok och det blir kanske inte ändå tillräckligt begripligt, den som läser tolkar det på sitt sätt, en annan på ett annat vis.

Jag tänker se på livet ur ett annat perspektiv, ser vi på oss människor så föds vi, växer upp och dör. Men hur blir det sedan? Vet inte om det är ointresse eller okunskap som gör att vi inte söker vidare efter svar, det finns möjligheter för alla som är allvarligt intresserade. Först måste vi förstå avsikten med livet. Livet vill expandera i kärlek och breda ut sig i olika riktningar och skepnader. Alla livsformer fungerar lika, oavsett om det är ett grässtrå eller en människa, tänk på det när du plockar blommor, då är du en” livsförstörare”. Livet är lika viktigt för blomman som livet är för dig. Jag skall förklara hur vi skall se på livet och människan.

Människan har en fysisk kropp men också en astral eller andlig kropp som är en exakt kopia av din fysiska kropp. Den astrala kroppen är instoppad i din fysiska kropp, i dessa två till frekvens olika kroppar är livet eller livskraftennedlagd, du är treenig. (Tillåt mig lägga in en parantes) Gud säger att han är treenig men säger samtidigt att vi är tillverkade till hans avbild. Tänkvärt! Alla olika livsformer är uppbyggda på samma sätt. Känner jag till hur jag är uppbyggd kommer osökt tanken kan jag dela på mig? Hur är det när jag dör? Kommer jag att fortleva i min andra astrala kropp eller varför har jag den annars, måste vara till någon nytta. Jo då jag skall förklara.

Jag har erfarenhet av det jag förmedlar så jag svävar inte i det blå, jag säger självklart inte att jag vet allt men jag fick i alla fall en annan syn på livet. En människa kan dela på sig och ta sin astrala kropp och sina vanliga sinnen som syn, hörsel och tankeverksamhet med sig på en ev. utomkroppslig ”resa” och lämna kvar den fysiska kroppen. Men det är inte helt riskfritt, man bör veta att allt görs i rätt ordning, då är det ofarligt. Om intresse finns kan jag förklara vidare, vid tillfälle.

Det här inlägget postades i Livet, Naturen, Vetenskap. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.