Mardrömmen

För någon dag sedan vaknade jag mitt i natten efter en obehaglig dröm. I drömmen såg jag Reinfeldt i svart Nazistuniform stående i en öppen Volkswagen på något torg i Stockholm vet inte vilket, bara att det var i Stockholm. Han gjorde Hitler hälsning och vrålade ”vidriga nationalister” till en skara människor med ”judestjärna” i pannan. Han skrek också att vi förstörde hans möjligheter att blanda det svenska samhället med andra raser. Jag vaknade satte mig upp i sängen, men efter en stund lade jag mig åter igen men hade svårt att somna.Tankarna for runt i huvudet var drömmen ett ”dåligt omen” en varning eller vad. Det blev inte mycket sömn den återstående tiden av natten, men mycket tänkande på gamla Sverige och dess fortsatta varande. Funderade över vad som egentligen händer i landet inte minst i ”lönndom.”

Det är något sjukt på gång, allt vad invandringen drar med sig i form av inbrott, rån, mord och våldtäkter, till och med att döda våldtas. Det talas eller skrivs det inte om i någon tidning. Om en svensk råkar slå sig på tummen under sitt arbete, kommer det på första sidan i tidningarna med klagomål från facket att skyddet var otillräckligt. Och hur är det med Ekonomen Jan Tullbergs bok ”Låsningen”? Där vi får veta vad invandringen kostar, nämligen 250 miljarder kronor årligen. Vem vet om all förstörelse av boende och annat strul, samt otaliga polisingripande är inräknade. Inte ett ord har nämnts i någon tidning ej heller något annat media. Ingen kritik har under de senaste 15 åren riktats mot invandringen, jag kan inte se det på annat sätt än att mycket mörkas och göms undan för svenska folket. Det betyder i så fall att det inte är justa ”puckar” ni politiker arbetar med, vi vill ha insyn i ert mygel. Välståndet i Sverige har enl. SPI rasat från första plats till sjätte plats. Etta är Nya Zeeland följd av god tvåa nämligen Schwiez.

Vi pensionärer märker också nedgången, pensionen är ett hån, den är otillräcklig och skall det fortsätta så här så får ni som ivrar för invandringen se vad som händer när ni skall äntra gungstolen, troligen kommer ni att få leta mat i soptunnorna, inte mer än rättvist att betala priset för er oförmåga att lyssna på oss äldre. Jag antar att Reinfeldt med den pågående invandringen av svarta hottentotter är avsett att blandas med oss svenskar så att vi med tiden blir ”mulatter” och på så sätt omöjliggöra rashat, alla blir lika, helst bör de också bestå av bögar och flator först då är du väl nöjd. En annan sak du håller på med är att i smyg införa diktatur här i landet. Det fria ordet beskärs, nya lagar tillkommer för att stärka din position.

Varför får invandrar buset lindrigare straff, oftast inget alls? Varför styr du pressen, säg inte nej det är uppenbart att så är fallet. Alla vänstervridna journalister slickar dig i röven, ljuger och undanhåller fakta t.ex. när ett invandrarbus står för jäkelskaperna sägs det aldrig att det var en invandrare, varför? Jag drömde om dig i Nazi-uniform, men själv försöker du att framstå som någon typ av ” Frälsare” genom att släpa hit både bus och behövande. Sverige liknar mera ett laglöst Vilda Western än något annat.

Så har vi det där med demokrati, ni politiker, har ni inte gått i söndagsskolan? För om jag minns rätt fick vi lära oss vad moral var för något men ni tycks ha glömt det eller är ni fortfarande kvar på den nivån och försöker förstå innebörden av ordet. Tycker ni att SD behandlas lika som andra partier moraliskt och demokratiskt? Ni är ytterst ansvariga för att allt skall gå rätt till. Skyll inte på reporterna, de är vänstervridna och struntar i om något är sant eller falskt de har som mål att utöka tidningens upplaga. Nu när valet börjar närma sig ökar drevet på SD, det liknar mera galna hundar än kloka och förnuftiga människor. Bara för att ni som skitar ner, ljuger och baktalar SD så hoppas jag att de får minst 25 % av väljarna då skulle ni få skit för allt djävulskap i demokratins namn ni sysslat med under lång tid. Men har man vattenskalle så har man.

PS. Köp boken av Ekonomen Jan Kullberg och läs om vart 250 miljarder kronor årligen försvinner. Läs om tjuvar, rånare, våldtäktsmän, samt behövande och barn med skägg.

Funderaren

Det här inlägget postades i Politik, Samhället. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.