Svenskar ett utdöende släkte

Vi svenskar har i alla tider varit stolta över att vara just svenskar. Nu får vi höra av Reinfeldt att vi svenskar är vidriga nationalister. Att få höra detta av landets Statsminister som borde vara stolt över förtroendet att få tjäna landet och dess folk tycker jag saknar motstycke i modern tid.

Jag utgår ifrån att du också är svensk och som alla andra kan bli sjuk även mentalt. Skulle du varit chef i något företag och betett dig lika galet där, skulle du snarast utbytas innan för stor skada sker. Det borde vara hög tid att du omgående ställer din plats till förfogande och tar dina knähundar med dig. Lyssnar man på folks åsikter på stan så får man höra, att ”det skjuts för lite” resten får man tolka som man vill. När det gäller avskjutningarna klaner emellan så är det deras religion, och en sak invandringen för med sig inte något som är vanligt i den svenska kulturen. Men visst är det tragiskt att sådant sker och tyvärr är det ofta fel personer som skjuts.

Men skall Reinfeldts experiment fortgå kommer vi säkert att få se mera av den varan. Med säkerhetsvakter runt omkring kan man vräka ur sig, vilka ”vidrigheter” som helst. Men hur skulle det vara om du förklarade ditt experiment på ett för allmänheten begripligt språk samt låta människorna få svar på frågorna om och varför. Men jag antar att du inte har nog kurage till detta och om du mot förmodan har det, så bör tiden för våra frågor vara tilltagen på flera timmar allt i TV på bästa sändningstid. Passar det inte så får du också ta konsekvenserna inte minst i valet som står förr dörren där du försöker köpa röster mot betalning, sådan är den svenska demokratin för det är väl inte din självgodhet som pockar på igen.

Förr hette ditt nuvarande parti ”högerpartiet” då visste vi vad det stod för, men hur är det i dag. Du sade ingenting under valkampanjen om att du skulle förverkliga dina högst personliga tankar som verkar höra samman med någon annan planet. Du kanske tror att du är någon sorts ”reserv jesus” som tror att all världens fattiga och förtryckta skall få sitt uppehälle och ekonomiska hjälp i Sverige medan den svenska urbefolkningen skall leva i stor misär som kommer att bli verkligheten för oss svenskar. Har du tänkt på vad det kommer att resultera i? Men då vill du nog inte vara på plats. Det mest troliga är inbördeskrig och de du lurat hit kommer sannolikt i kläm minst sagt, det är ditt ansvar om du har någon moral så kommer du att ångra ditt storslagna experiment. Det är människor du leker med men det tycks du inte fatta, möjligen när det är försent. Varje land är skyldig att ta hand om sin befolkning i den mån den kan, sedan kan förfrågan om hjälp åberopas.

Att hjälpa på distans är helt klart mycket bättre, människorna som hjälps får stanna i sitt land med allt vad det innebär, såsom religion, klimat och mycket annat. Ett land med hjälp kan bygga upp sin infrastruktur och ge arbete och välstånd om allt skötts på rätt sätt, och med kontroll om att hjälpen användes rätt. Sänd tekniker till det aktuella landet för att hjälpa till med de olika problemen som kan uppstå. Långt bättre än att ”gödsla pengar” på oförstående ock otacksamma invandrare som väntar sig ”pengar på guldfat” och helst utan motprestationer. Avslutningsvis vänta med att sola dig i glansen av att infört den ”mångkulturella dumheten.” Om din näsa är för kort att se och förstå framtiden så tvingas du ändå att erkänna din oförmåga att se framåt i tiden så småningom och den kommer inte att glädja dig, det vill säga om du fortfarande lever och mår illa när du tänker tillbaka på tiden då du var den som förstörde det gamla landet Sverige. Det vill säga om du inte är helt befriad från allt vad moral heter.

Kvinnan som förökar grodsläktet

Att vara ”vidrig nationalist” förpliktar. Jag har en önskan om att vi lever upp till uttrycket och tar bilar, traktorer och allt som rullar, ut och blockerar trafiken i städer och samhällen under parollen ”leve svenskheten”.

Det skulle säkert inte falla i god jord hos den som har den motsatta tanken, om hur Sverige skall nydanas. När det gäller nydaning kom jag osökt in på Hitler och hans förmåga att dupera människorna. Vi ser tydligt en gräns mellan äldre grupper Svenskar, de har bakomliggande erfarenheter och låter sig inte påverkas lika lätt som yngre människor som inte har några referenser bakåt i tiden. De är lättpåverkade och låter sig villigt påverkas och sväljer ”betet osett”. De saknar förmågan att se vad som blir resultatet i slutändan. Det vanliga svaret man får när vi påtalar felaktigheterna är att: Ni åldringar begriper ingenting av dagens anda och möjligheter. Själva tror ni, att ni vet bäst och fortsätter att blunda för verkligheten, när den kommit ifatt er är det för sent, då sitter ni i säcken och den som lurat er knyter igen den. Hans fixerade tankemönster håller på att förverkligas. För landets del en ”vidrigt ond tanke”.

Kommer också att tänka på Palme och hans yttrande, om jag minns rätt sade han vid ett tillfälle ”satans kreatur”. Uttrycket tycks fortfarande vara gångbart här i landet. Ja så har vi det här med ”grönsakspartiet”. Om det är något som inte har berättigande i politiken så är det just detta. De ser politiken som en stege för att klättra på för mer makt och ära, någon annan mening tycks de inte ha i varje fall inte något som gagnar landet, men väl tvärtom.

Vad tycks om Åsa Romsons förslag att varje bilist skulle erlägga 100 kr. i merskatt i månaden. Vad tror hon att en pensionär med 6700 kr i månaden boende på landet, som på grund av otillräckliga bussförbindelser tvingas att äga en gammal bil för att kunna åka till affären och vårdcentralen i stort sett varje vecka, ekonomin räcker inte till för att klara ditt minst sagt idiotiska förslag. Grodorna hoppar ur mun på dig och ”kväker” i varje liten vattenpöl. Det där med miljö är inte något annat än en nisch lämplig att använda som ursäkt till att leva gott och tjäna pengar på godtrogna människor, man skulle säga att det är ett legalt tiggeri. Fy tusan.
Är vi något så när tänkande så inser vi att det lilla tillskott av miljögaser vi släpper ut är i stort sett helt ointressant i det stora hela. Universum ordnar det på sitt sätt och vi får vackert finna oss i dessa perioder av skiftande art som har varit och troligen kommer att vara oavsett vi åker bil eller inte. Som jag nämnde tidigare, ni har funnet ett sätt att tjäna pengar och försöker att låta vetenskapliga när det i stället inte handlar om någonting annat än pengar, makt och ära. Ni rotar i helt andra ämnen utan det borde se över, hur är det med vattnet, orent och utan åtgärd. Maten och frukten i våra butiker förgiftad?

Och så har vi då bilismen där har era ”skarpa hjärnor” lyckats bättre tycker ni förmodligen särskilt med tanke på de övriga två ämnen ni totalt har misslyckats med. Ni höjer drivmedelspriset och med era sjuka hjärnor tror ni att resvägen blir kortare för den som t.ex. pendlar dagligen så det skulle åtgå mindre drivmedel och på så sätt minska utsläppen. Hurra- Hurra ni lyckades, men inte korta av resvägen, men väl en plats på något dårhus.

Sverige i ett nötskal

Valtider närmar sig och det verkar som om regeringen har det fått hett under fötterna, för att i möjligaste mån kunna tillskriva sig den fortsatta makten till kommande valperiod. Som hjälp har regeringen avsatt 60 milj. kronor för utbetalning till ”invandrarna” så de röstar i valet (underförstått att de röstar rätt.) Är det den ”nya formen av demokrati” att betala en grupp människor men inte andra? Tycker det mera liknar diktatur och självbestämmande.Tror inte att merparten av svenskarna vill bidra till enbart vissa grupper med sina dyrt förvärvade skattekronor. Antagligen börjar statsministern känna sig trängd varför han vill införa nya lagar som lättare kan åtala alerta personer som genomskådar nya ”självgodheter” och påvisar dem och protesterar, alltså en hållhake ytterligare på ”Svennson”.

Nu har socialsekreterare Anders Wihlmsson i Halmstad funnit lösningen varför han och andra invandrare sitter så trångt till. Expropriera svenskarnas hus och ge dem till invandrarna, låter som ett ruttet och försenat aprilskämt, men i praktiken kan det bli verklighet. Läs expropriationslagen (1972 : 719) så förstår du att ditt hus äger du inte, i princip äger du  ingenting det gör däremot svenska staten. Snart är det dags att byta ut landet Sverige till  landet ”Sveket”. Det finns inget som vi känner igen sedan tidigare. Socialförvaltningen i Halmstad tog omedelbart avstånd från det minst sagt stolliga förslaget, hoppas de inser vilka idioter det finns i tjänstesektorn. ”en Gök ropar sällan ensam”.

Men det tycks tillkomma nya tokigheter den ena efter den andra, lika bra att dela ut ”munkavlar” först som sist, för vi tycks ändå  inte fortsättningsvis tillåtas att påtala våra åsikter såvida vi inte prisar ”ledaren”.

Kommunalrådet Lennart Holmlund har bloggat i Västerbottens  Kuriren och påtalat hur det går till i tiggarkretsar. ( Det är samma förfarande i hela landet) och som det ser ut verkar det lönsamt. Ofta är det rumäner i flotta lyxbilar som stannar till vid lämpliga ställen, t.ex matvaruaffärer och dyligt där mycket lättlurade svenskar passerar. Ser vi efter hur de kommit på plats och hur de luras med att vara synskadade försedda med kryckor trasiga och eländiga. Vi kan också se att de är avsläppta från en helt ny Mercedes. Sedan går de mödosamt till platsen där tiggandet börjar. När ”skiftbyte” är aktuellt är Mercan på plats och släpper av en ny ynklig och halt kvinna medan den avbytta helt utan krämpor med lätthet hoppar in i bilen, och så rullar det på. Ge inte pengar till dessa bedragare. En av dessa bedragare körde av vägen i fyllan och gick och ”glodde” in i fönstren hos min son och hans fru som ringde polisen. Bilen blev skrot så den resan lönade sig dåligt.

Hur som helst vill jag tacka Lennart Holmlund för visat kurage och jag hoppas att fler vill påtala hur vi luras av dessa invandrare tillfälliga eller fastboende. Naturligtvis måste ett knippe, förmodligen helt intelligensbefriade personer på Twitter hacka ned på Lenart och  sanningen när de i stället borde  ha uttryckt sitt stöd till att sanningen lyftes fram i ljuset. Folkpartiet tycks ha sökt bland dumheterna och hittat en ny sådan, gratis vård för tiggande Romer. Jo, jo vlken planet kommer ni ifrån eller är ni både döva och blinda. Ta kontakt med verkligheten eller betala själva så får ni veta vad de stackars Romerna håller på med. Nu skall Trafikverket stöldmärka kopparkablar, för att försvåra försäljningen av tjuvgodset, jag påstår inte att det är Romer som handlar med koppar, men det är än så länge inte förbjudet att fundera både hit och dit i den aktuella frågan. Jag tackar även alla utländska läsare främst  i  USA ni ligger tvåa som läsare efter Sverige. Tackar och bockar.

Funderaren.

Det här inlägget postades i Politik, Samhället. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.