Religion.

Religioner finns det gott om tusentals men de är små och inte lika kända som t.ex. kristendomen. Sedan har vi Islam. Har svårt att förstå dessa personer med Islams tro som mördar, stjäl och våldför sig på fem åriga småflickor i vårt land. Om de representerar Islam som är en stor världsomspännande religiös religion, då är det något som är fel.  Personligen ser jag en antydan till att hornen snart blir mera synliga på dessa personer allt till glädje för ”satan ” han polerar väl sina horn i ren glädje. Vist finns det busar och idioter som utmärker sig i den kristna religionen också. Det förefaller som de senaste hundra åren har västvärldens människor fått ett sämre IQ. Något måste vara orsaken. Som jag ser det, utan att ha en oklok persons titel som Professor är det människans tänkesätt. I och med att mekaniseringen gjorde sitt intåg, tvingades människan tänka i andra banor, och de gamla tankarna sattes på undantag. Möjligen irriterade det hjärnan till skada för hela mänskligheten, och vi har inte sett slutet ännu.

Mekaniseringen var i första hand till för att maskinerna skulle arbeta, under ledning av en allt latare människa. Maskinerna gjorde jobbet, och ägaren tryckte endast på startknappen. Efter ett tag var knapptryckningen för jobbig så han anställde en person till att sköta maskinen.

Ja så har det fortgått sedan slutet av 1700-talet, det är bättre för latheten men för vissa också bättre för plånboken. Miljö viste de inte vad det var, och det tycks som om de inte vet det i dag heller. EN del korkskallar tror att vi kan betala för att få en bättre miljö. Andra korkhuvuden tvingar skolbarnen att äta grönsaker i skolan och förbjuder kött. Varför skall människorna äta upp allt grönt då svälter djuren till döds vad vinner vi med det, Resonemanget går bra i dag men inte i längden. För mig låter det ungefär som ät själv och skit i andra. Oavsett hur vi äter så kommer vi att bli utan mat och det får vi tacka tekniken för. De förstör luft vatten och den mat vi äter. Allt är bara början men ni som lever kommer inse vad vi prisat under åren. Bilar, flyg och båtar inget är positivt för livet, växtligheten blir troligen det som försvinner först sedan kan ni själva gissa vem eller vad som kommer på tur.

Allt detta är ”grovhugget” och i dag endast början på en trolig framtidsversion, vi som lever nu kommer att uppleva och se slutet av vår planet från en annan och bättre värld. Men än finns tid kvar om inte atomvapen kommer till användning.  Jag tänker mig tillbaka till den tiden då det endast fanns vanliga gevär som användes i krigen på något sätt kändes det mera rejält, man kunde skydda sig det går inte mot atombomben den gör rent hus både på växtlighet och människor det är fegt på något sätt. När jag föddes för mer än 90 år sedan hade vi inte hört talas om atomer än mindre atombomber. Vet inte om det är vanligt med minne innan ettårs dagen, jag har det. Kommer ihåg att min mors bror och hans ”fästmö” kom och hälsade på och ville se på mig. Ett foto skulle tas, så mor och jag satte oss på stentrappen till huset. Jag kommer ihåg att min mor hade problem med att få mig att sitta still när fotot skulle tas hon sa ” du är som en boll i ändan” jag har också fotot kvar min mor hade haft det fram till sin död.

Det sägs att livet var bättre förr och jag håller med. Ta ett exempel, Lagboken är så stor och tung att man knappast orkar lyfta den. Ta ”yttrandefriheten t.ex.” kallar du och säger hej svarting får du enl. er kommunist lagbok ett straff. Det är otillåtet säga svarting till en som är svart. Det är synd att inte Löfven är gredelin för då skulle jag gärna ta ett straff om jag kunde tilltalade honom ”jävla gredelining”

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.