Om allting.

Efter att skrivet ”bloggar” i fem år så blir det svårt att hitta ämnen att skriva om, men man kan inte bortser från den politik som förs i Sverige. När Löfven höll tal på ett ställe blev han ”utbuad”, just då blev det tekniska fel på Tv- utsändningen. Det kan inte finnas många personer som sväljer den lögnen. Nej det var strypt information, till hjälp för sossarnas urdåliga behandling av landet och det svenska folket i synnerhet. Skulle jag endast skriva om allt Löfven förstört så skulle det bli många sidor. Ta t.ex. alla miljarder utlänningarna  kostar det får vi genuina svenskar betala för det är väl ingen som tror att utlänningarna tänker göra det, de ägnar sig åt bränna hus och bilar mord och stölder några nämnvärda straff får de inte heller. Det får vi svenskar i stället genom höjda försäkringspremier, skatter mm.

På tal om att bli lurad så tänker jag på Klimatavtalet som jag ser det är det endast ett sätt att klä av allmänheten pengar till ingen nytta. Man pekar bl.a. på regnskogarna i Amazonas hur de skövlas, vad beror det på? Det är som vanligt pengar och miljöavtal ändrar inte på den saken det är som en spott i havet, Donald Trump vet inte hur rätt han har. Solen och planeternas rörelse är de som bestämmer vi har inget att sätta emot. Det enda som miljöorganisationer åstadkommer är att lura av oss pengar till olika saker. Så svenska folk skärp er och försök tänka själva det tjänar ni på i längden.

För att ta något helt annat så talade jag bl.a. om våra besökare utifrån rymden någonstans. Varför har de förnekats. Det verkar som länderna på ena eller andra sätter tvingats lyda USA i den frågan. När jag skriver ”tvingats” så kan det betyda att ländernas ledare fått information som åskådliggör saker och ting om dessa besökare som inte bör bli känt av allmänheten. Kan det vara så att vi hotas att bli anfallna av illasinnade utomjordingar? Det tycks vara så att vi har vänliga besökare placerade i olika länder och platser för att skydda oss om så skulle behövas. Tydligen finns det olika civilisationer som för oss jordbor framstår som illasinnade men också dess motsats vänliga och hjälpsamma. Vi har troligen samarbetat med vänner av dessa besökare under lång tid och fått teknisk hjälp mest på den militära sidan. Själva har vi ingen chans att skydda oss mot illasinnade besökare och deras vapen. Vid några tillfällen har militären skjutet mot dessa utomjordiska farkoster med resultat att kulorna endast och kom i retur. Senare blev det förbud mot att skjuta mot UFO-farkosterna.

En annan fråga som tydligen intresserade läsarna var huruvida jorden var ihålig men också bebodd av människor. Att den är ihålig visar mätningar så det behöver inte råda någon tveksamhet om det. Frågan är i stället varför amerikansk närvaro vid polerna är nödvändig? Och varför får inte trafikflyget flyga över polerna trots att det skulle förkorta flygtiden för vissa flyg. Något ”lurt” är det men vad? Mänskligheten är undanhållna många saker men troligen är de farliga och riskerar upplopp och anarki och då tiger man hellre så länge det går. Vissa ufologer menar att UFO kommer från jordens inre kan vara möjligt men i så fall endast några få resten kommer uti från rymden. Ja nu vet jag inte vad mera finns att skriva om det skulle i så fall vara tiden men den har jag klargjort tidigare så nu får jag konstatera att sommaren inte uppfyller mina förväntningar och med olust ser jag vintern närma sig.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.