Diktatur, hjärntvätt och utstuderade lögner m.m.

Var börjar diktaturen? Vad jag kommer ihåg så är det ”klacksnurrande” Palme han ondgjorde sig över trafikreglingarna i landet. Sverige hade vänstertrafik men det passade inte Hr. Palme så han sände ut en förfrågan till svenskarna om de kunde tänka sig högertrafik i stället för vänstertrafik. Svaret var förkrossande 88,9 % föredrog vänstertrafik. Här ser vi hur diktatur fungerar, den svenska demokratin sopades bort till förmån för högertrafik vilket orsakade stora kostnader för bl.a vägverket som vi skattebetalare tvingads att i onödan betala. Inte nog med detta ”stad” fick inte heta stad utan skulle heta kommun” på mig verkar det mera som kommunistbetonat. Och det hela orsakade endast onödiga kostnader. Att ha högertrafik eller vänstertrafik är ingen förbättring många länder har fortfarande vänstertrafik och det fungerar bra, se på England och Indien med sin stora trafiktäthet åtminstone i städerna det går utmärkt.

Diktaturen fortsätter med landsförrädaren Reinfeldt som utan att Sveriges befolkning tillfrågats så öppnade han landets gränser, resultatet ser vi idag mord och våldtäkt är vardagsmat uppblandad med rån, bil och husbränder. Löfven överbetalar och fjäskar för dessa avarter som släppts in i landet allt detta påverkar landets urbefolkning vår tidigare välfärd är borta. Mycket beroende av att under Perssons tid stals 2,58 miljarder ur våra pensionsfonder och gavs till stadskassan, inte undra på att pensionerna är urdåliga, kaus råder i landet och sossarna blundar och verkar hjärntvättade eftersom de prisar sin ledare. Vi som ser nyktert på  vårt land ser en mycket dyster framtid där tiggeri kommer att bli vanligt för att överleva. Allt detta beroende av människors oförmåga att inse vad som pågår de har i stället påhejat och röstat på helt odugliga ledare för vårt land, och vi sitter i smeten.

En annan sak som sticker fram är att när vi svenskar gör något olagligt så slås det upp med stora bilder m.m men om det är en invande gangster son gör olagligheter så är rubrikerna minimala och bilder saknas Jag tänker närmast på Martin Timell och hans bravader. Hur kan det komma sig att vi svenskar skall hängas ut med stora rubriker när utländska mördare kommer undan utan att namnges och endast i bästa fall en liten rubrik och ingen bild? Sedan kan vi läsa i expressen att de minsann tar upp olagligheter och brott som begås i landet samtidigt hänger de ut Martin Timell med foto och stora rubriken. Jag menar inte att det är fel men däremot så tycker jag att ni skall göra samma sak med invandrarna som gör sattyg det förekommer brott bränder, mord och mycket annat. Ni säger att ni vist hänger ut brottslingar jo,jo men bara om de är svenskar. Jag vill se utlänningar behandlas på samma sätt som Timell men det tror jag inte får förekomma det skadar Löfven och hans gelikar. I så fall om det inte sker så ljuger ni också och döljer sanningen.

Sexbrotten i landet av utlänningar har minsann inget blygsamt procenttal enligt mätningen ligger det på 96,6 % hur blev det om de kåta djävlarna lades in på en kirurgisk klinik för behandling I varje fall så skulle den höga procentsiffran sjunka mot en lägre nivå. Jag tror att kåtbockarna skulle tänka både en och två gånger innan de antastade minderåriga. d.v.s. om de inte är intelligens befriade.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.