Svartjobb en nödvändighet.

Svart arbetskraft är som det ser ut i landet är en nödvändighet för båda parterna. Vad är orsaken till det hela jo, ytterst är det regeringarnas orsak. Sossarna som säger sig vara ett arbetarparti ljuger som vanligt, de har alltid varet lögnaktiga och diktatoriska efter det att Per- Albin Hansson lämnat den politiska banan. Efterföljarna har i stället för att förbättra levnadsvillkoren och välfärden i landet så har de samtliga skott sig själva och har inte stoppat nedmonteringen av den tidigare vunna välfärden. Ser vi på Sverige i dag så börjar det likna ett dårhus fyllt av kriminella knivskärare och vapen är ofta inblandade, om polisen skulle råka hitta de skyldiga så får de ändå inte några kännbara straff så brottsligheten frodas troligen i brist på fängelser de som finns är väl överfulla av små barn i 30-40 års ålder som ljuget sig in i landet.

För att återgå till det i myndigheternas ögon illa sedda svartjobbet så nämnde jag att myndigheterna själva är orsaken till det hela. Betala de fattiga så de får råd att anlita firmor och dyligt så blir det inte nödvändigt att anlita billig arbetskraft. Som pensionär är den enda möjligheten att hyra svart arbetskraft tack och lov att den finns. Det är mest synd om de som blir utnyttjade ofta har de inte något val. Sverige blir en kriminell soptipp om ingenting görs för att rensa upp i smeten. Anställ 1000 poliser och ge dem vettiga vapen och befogenheter, ta pengarna från de välbetalda ”barnen” ni släpper in i landet för att bränna hus och bilar våldta våra tjejer m.m. inte att glömma stöld från 90- åriga damer i rullstol den skyldige borde slipas ihjäl på en slö smärgel filmas och visas upp som varning till alla gangster och påvisa vad som kan hända, på liknande råhet hjälper endast hårda tag. Straffen som utdöms är ett hån och skrämmer ingen, svenskarna är fega vi måste ta i med hårda nypor, han som inte klarade ”svetskursen är inget att hoppas på när de gäller ordning och reda han stoppar huvudet i sanden när det gäller åtgärder till buset.

Varför har just Sverige blivet en avskrädesplats för lushundar och gangster av olika kaliber, varför säger vi inte stopp det räcker nu till ett religionskrig. Invasion utifrån har missköts från början tack vara luspudeln Reinfeldt en diktatorisk företeelse att öppna Sveriges gränser utan svenska folkets tillfrågan eller godkännande och ni bara gapar och bligar, gör någonting innan vi drunknar i det som liknar en stor avskälpningsplats av utländskt slödder. I dag läser jag om att Löfven skall stoppa våldet. Det är minst sagt sent påtänkt.

Tydligen räknar han inte våldtäkt som våld eftersom han enl. bild på datorn i tidningen Fria Tider skakar han hand med en som ljuget om sin ålder och dessutom är dömd för våldtäkt av minderårig. Som jag uppfattar dumheten verkar det fritt fram att ljuga och våldta unga flickor. Och den mannen röstar ni sossar på tänk er för. Expressen som så gärna ondgör sig om SD undvek att visa upp Löfven på bild i tidningen när han talade med en yngling som ljög om sin ålder och var dömd för våldtäkt tycktes vara OK efterson han skakade hand med den dömde våldsverkaren. Man behöver inte vara särskilt intelligent för att uppfatta gesten som fritt fram för våldtäkter. Att Aftonbladet inte nämnde Löfvens klavertramp är förståligt det gäller att vakta sin herde, till varje pris.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.