Är kärnvapen krig möjligt.

Frågan är i högsta grad berättigad. Våra grannar i rymden har vid flera tillfällen stängt av atomsilos, vilket betyder att de vet var dessa atomvapen finns och har möjlighet att stoppa uppskjutning om det behövs. Frågan om varför är inte svår att förstå. Vi är inte som livsbärande planet ensamma i universum, vad kulle hända om vi satte igång ett atomkrig i större skala, vilket skulle blir troligt. Jo vi skulle förgifta vår omgivning och långt ut i universum och påverka våra grannar i rymden, Jag tror inte att vi tillåts förstöra vår egen planet och oss själva än mindre våra granplaneter och skapa oreda i universum. Men det återstår att se.

För övrigt tror jag att naturens gång kommer att ha överraskningar som gör att vi får annat att tänka på. Jag tycker att det vi redan upplevt är en tydlig pekpinne som visar vad naturkrafterna kan åstadkomma och vi kommer att få se mera av vad som framtiden har att erbjuda. Jag är inte religiös i den bemärkelsen att jag tillhör någon kyrklig församling utan har min tro på att ett ”högre ”väsen kalla det vad du vill Gud eller något annat jag tror det har mindre betydelse. Jag har haft flera tillfällen då denna jag kallar Gud och hans medhjälpare har hjälpt mig så för mig finns ingen tvekan om en högre makt. Med detta sagt halkar man på Livets bok Bibeln där kan vi läsa om hur naturen kommer att påverka oss. Vi är inte den första och enda civilisation på denna planet de tidigare har utplånats eller flyttats av våra grannar i rymden vad som hände är svårt att veta, hur som helst tycks vi ligga illa till när naturen ändrar sin attityd.

Det är inte meningen att skrämma någon, det jag nämnt är mina tankar och min syn på framtiden den kan vara fel, men för mig verkar den rätt. Detta är inget som sker över en natt utan det kan ta många år.

Skulle ni vilja bli stadsminister i nästa val så skall jag visa ett bra knep. Först måste ni ha inlärningssvårigheter Sök sedan en kurs i svetsning och eftersom ni har svårt att lära hoppar ni av från svetskursen och ställer upp som sökande till stadsministerposten. Den får du garanterar för det fick din föregångare. Och du Löfven vad är du för människa egentligen? Du talar om människors lika värde. Samtidigt förskjuter du SD de är väl också människor dessutom en stor grupp som till motsats mot dig och dina gelikar önskar att Sverige förblir Sverige och inte som nu ett gangsterparadis där det dagligen begås mord, våldtäkter bil och husbränder för att nämna några otrevligheter som regeringen orsakat vårt land.

Hur gör vi för att få tillbaka vårt land igen, ja inte går det med den undfallenhet samhället visar upp den har motsatt verkan. Beväpna polisen med vettiga vapen och sätt hårt mot hårt skjut busarna och ta militären till hjälp om så behövs dessa mordbenägna idioter måste inse att följa landets lagar om inte flytta hem eller riskera att bli skjutna. Jag tror att det måste framgå att de endast har två val så här kan det inte fortsätta. Folk vågar i vissa fall inte gå ut och handla, gamla 80 åriga damer i rullstol blir av med sin handväska och blir dessutom misshandlade. Det är nog med allt daltande snart är det försent att ändra inställning, inse det.

Funderaren,

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.