Nytt grundämne Uup 115.

Ununpentium eller som det kallas (Uup 115.) upptäckt av Ryska forskare 2004 samtidigt  med forskare i Lund. Ämnet är supertungt men skört. Uup 115 förväntas återfinnas i det periodiska systemet. Vad säger vi då till en person vid namn Bob Lazar som jobbade vid en anläggning  kallad  S 4  söder om Aria 51 vid Papoose Lake. Bob Lazars arbete bestod att återskapa drivkraft till de nio UFO som fanns vid Aria 51. Bränslet bestod av två kg. Unumpentium pr.st., ”märk” att Lazar sade detta 1989, tyvärr så trodde inte någon att det var sanning utan lögner han berättade. Detta fick till följd att man skrattade åt honom och vad han hade att berätta, 25 år innan det blev allmänt känt och vi får tro att man nu skrattat färdigt.

Under presidenterna F.D. Roosevelt och Harry S. Trumans tid verkade det relativt lugnt på UFO-fronten .Troligen hade byggandet redan då påbörjats av vad som senare blev Aria 51. Platsen var perfekt, den låg i delstaten Nevada där det tidigare var en uttorkad sjöbotten,  mycket lämplig för  start och landningsbanor, inga små gångstigar precis, 7,6 km. långa. 1953 var det dags för nytt ledarskap, och Amerika hälsade Dwight D. Eisenhower som ny President. Vad jag hört så hade han haft två möten med okända farkoster och det var säkert största orsaken till att han ville veta vad som skedde på Aria 51. Han försökte få svar men lyckades inte, så han satte hårt mot hårt. Och lät meddela att han sände personal som skulle ha tillgång till allt som sker på basen, om inte så sker, sänds ett arméförband från Fort Carlson med order att riva och spränga hela ”klabbet”. Det tog skruv, han fick veta i detalj vad som forskningen gick ut på och mera där till. De sysslade med UFO och dess drivmedel samt andra problem som uppstod vid flygning i höga farter. De blev också visad en gråaktig utomjording i ett isolerat rum. Presidenten nöjde sig med detta för tillfället.

Då funderar vän av ordning, borde inte landets överhuvud känna till vad som pågår i landet. På något sätt tycks det finnas en stat i staten med acceptans av landets normala överhuvud. Pengar tycks finnas, hur dom tillförs projekten är okänt även för landets president. Detta ”hysch – hysch” med utomjordiska besök är lika i alla länder, och det tyder på att i en snar framtid kommer otrevliga frågor att få svar. Världen kommer aldrig att vara sig lik. Vi funderar över vad som är den stora bromsen som inte tillåter världens folk att få veta om exempelvis religionen, fri energi och mycket mer, som t.ex. samarbete med utomjordisk personal i militära frågor. Vad bromsar och styr våra länder. Enkelt ”ekonomin” och den styr  länderna antingen de vet eller inte vet det. Men vem besitter denna makt?  Jo, jag tänker på Frimurarna, de har ekonomisk makt i varje land även om de ligger lågt. Tillsammans äger de världen, något att fundera över. I det grumligaste vattnet lever de största fisarna. De vill att ekonomin även i fortsättningen skall styra och förhindra att sanningen kommer fram, skulle den göra det skulle människan bli fri, som det är i dag är vi slavar på grund av ekonomiska band till skillnad från kedjor för några år sedan. Människans bundenhet med det ena eller andra är lika illa, du var slav då, du är slav nu men andra tider väntar runt hörnet. Vad vi känner till i dag är att oljan kommer att ta slut förr eller senare, då återstår att se om världen försöker sig på att klara energiproblemet med nu kända medel, vilket kommer att bli svårt, att få människorna att bära den bördan som påtvingas dem, eller släpps en ny energi som sedan lång tid varit känd men hemlighållits? Den som lever får veta.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.