När den döde har ordet.

Under senare tid har det talats om samtal med avlidna inte minst på Tv. Att personer avlider är inte mycket att ifrågasätta däremot finns olika tankemönster om vad som händer efter avslutat jordeliv. Någon vettig inställning till vad döden betyder tror jag inte finns inom religionen den verkar vara splittrad i frågan. Nu är det så att ”inget” går att förstöra enl. vetenskapen det ändrar endast konsistens. Till exempel en bil blir rost med tiden och rosten tillförs jorden där den uppstår i någon annan form. Eller is blir vatten för att bli ånga och återvänder sedan till vatten igen. Allt ingår i ett kretslopp så även död och födelse men eftersom det tycks finnas flera vägar att välja för den dödes ”själ” kan den tydligen som död själv välja om han/hon vill hänga kvar här på jorden i sin astralkropp som är en kopia av den jordiska kroppen, eller flytta upp till en annan dimension. Det kan vara så att personen är hårt bunden vid en plats eller yrke så det känns svårt att lämna det hela så därför stannar den kvar. Den andra vägen att gå är den högre dimension som är den rätta men kan i många fall vara svår att hitta vilket också framgår av mediet som har kontakt med den avlidne. Det är dessa figurer vi ser som skuggor eller ryckande i dörrar även flyttar föremål m.m. de försöker påkalla er uppmärksamhet för att få hjälp att kunna avsluta sitt jordbundna liv och kunna nå en högre dimension eftersom de själva inte funnet vägen ber de er om hjälp- Ett medium kan hjälpa dem att nå till det som ofta kallas ljuset men se upp alla är inte att lita på.

Ja nu har jag enbart berört den avlidne och de problem den kan möta Så nu skall vi se på mediet och dess kunskap och erfarenhet. Veckotidningarna är fulla av annonser som överglänser varandra. Betalning sker i förskott som regel. Att betala i efterskott med utebliven hjälp är det väl ingen som gör och medierna känner av sina brister och vill ha förskottsbetalning.

Jag tänker inte gå in på hur healing fungerar i detalj däremot har jag frågat några hur det fungerar men aldrig fått något vettigt svar, vilket säger en hel del av deras kunnande. Jag har nämnt tidigare hur i det här fallet en människa är uppbyggd. Vi har vår fysiska kropp den är endast ett tomt skal. I denna kropp är inlagd en andlig ”astral” kopia, också utan liv och i dessa två kroppar om de är fullvärdiga kan de motta livet som är den tredje och avgörande komponenten för att en människa kan födas. I vissa fall förekommer defekter på fostret som hindrar livet att fortsätta och fostret dör. När fostret får liv i livmodern vet jag inte det är säkert svår fråga att avgöra.

När det gäller medierna så framkommer tveksamheter: är det de avlidnas andar de talar med eller avläser de personens önskan om svar från t.ex en mor eller far att läsa en personens tankar är också en konst men av annat slag. Om vi tar Tv programmen ”det okända” så tror jag att de flesta är ärliga och verkligen talar med avlidna personer. Däremot finns penninggiriga lycksökare på de flesta områden och att tala med avlidna är inget undantag. Många är födda med gåvan att se och höra sådant som vi vanliga människor inte uppfattar. En annan person har andra egenskaper t.ex matematik. Jag ser det hela som spridningen av olika medfödda egenheter som hjälp för en mänsklighet att bemästra olika situationer som uppstår.

Funderaren

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.