UFO inte för allmänheten.

Nej något lurt är på gång troligen berör det hela vår planet. Först vill jag säga att jag inte vet vad hemlighetsmakeriet med UFO innebär, men det betyder ändå pekpinnar i vissa riktningar. Jimmy Carter såg innan han blev President ett föremål på himlen som blinkade med olika färger. Naturligtvis bortförklarades det med olika förklaringar även som väderballong som blinkade med olika färger ”troligen den första i sitt slag men också den sista.” Den 20 jan.1977 valdes han som President för USA. Han hade inte glömt vad han såg på himlen så han passade på vid tillfälle och frågade chefen för CIA vad de kände till om dessa UFO som ofta sågs över hela USA. Förmodligen hade han väntat på ett upplysande svar men så blev det ej. Svaret var beskt. Det behöver du inte veta. Säger man så till landets överhuvud bör man ha mycket på fötterna. Han fick också veta att han inte vidare skulle tala om UFO. Han nämnde sedan aldrig UFO med ett enda ord sades det.

Med detta oförskämda svar Presidenten fick torde det inte vara svårt att visa på åtminstone två olika möjligheter båda berör hela vår planet. Det första kan vara total förstörelse genom någon naturkatastrof, den andra möjligheten är invasion från yttre rymden det senare verkar mest troligt. Ett antal besökare från någon mera utvecklad planet lever ibland oss och de är behjälpliga och villiga att skydda oss och vår planet. Jag misstänker att det endast är tekniskt avancerade länder som har besökare året runt. Varför jag tror på invasion beror på att vi erhåller hjälp i krigsindustrin i första hand och så besöken vid olika hemliga militära anläggningar, ”läs om berget som inte fans” och dessa tunnlar i Norge det är endast två pekpinnar det finns flera. Vad gamla Indiska skrifter berättar så har det varet ett rymdkrig tidigare där vi fått hjälp att mota bort inkräktarna sägs det.

Hur som helst i universum torde det finnas åtskilliga bebodda planeter med olika ideologier och synsätt, både onda och goda. Fysiologiskt är vi säkert olika, variationerna kan vara oändliga de som är här och hjälper oss är lika oss åtminstone utseendemässigt, intellektuellt skulle jag tro att de är bättre utrustade. Troligen är vi en planet bland flera som är bebodda med människor som är lika oss, släktingar på långt håll och de hjälper varandra när så behövs. Jag har nämnt en möjlig orsak till varför dessa utomjordingar är här jag sade också att jag såg två olika möjligheter varför de är här. Den andra orsaken är en världsomspännande epidemi som ödelägger allt mänskligt liv här på vår planet det kan vara möjligt men knappast troligt. Troligare skulle kunna vara en naturkatastrof men om de kan avhjälpa den behöver de knappast vara här. Om något av alternativen stämmer så borde det vara det första, såvida de inte endast är här som konsulter och i så fall av den goda och livsbejakande sorten. Ja det var några av mina funderingar kring den slutna och ovilliga upplysningen i UFO frågan. Det liknar mera förmyndarskap tydligen anser våra myndigheter att allmänheten inte kan ges svaret utan att anarki, masshysteri m.m skulle utbryta, människorna skulle bli omöjliga att styra. Inte svårt att inse vad det skulle innebära fundera gärna över saken, det har jag gjort och kanske jag tänkt fel men kan ändå inte helt bortse från varför besökarna är här, någon orsak måste det vara.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.