MP ja till NATO.

Vi får hoppa att det finns något så när kloka personer i regeringen som säger nej till medlemskap i NATO. Det är högst ansvarslöst att låta landet och dess framtida öde avgöras av ”snorungar som inte ens är torra bakom öronen”. Förstår ni inte vad som händer vid en konflikt med Ryssland? NATO kommer att översvämma landet med bl. a atomvapen och det kommer att besvaras av motparten, kvar av landet Sverige blir endast askhögar vid en konflikt. Min önskan är att Fridolin blir kvar ensam sittande på en askhög, han kan fundera över möjligheten att återställa landet på 100 dagar, det är ju en siffra han känner till

Är det så här det skall se ut när ni talar om att arbeta från grunden med miljön? I så fall förstår jag era intensioner nu har ni chansen men jag funderar över om inte näsan är för kort, det fins ett ordspråk som säger att näsans längd visar hur långt man tänker. Det tycks vara fler än en kortnäst person som inte vill landets väl ” Fan” vet om han inte rent av är näslös. Det börjar bli hög tid att rensa upp bland landets styrande. Vad jag förstått så är det så att om man får sparken ena dagen kan man återkoma nästa dag och stanna tills tiden är mogen för att få god lön för ingenting, känns det igen det kalas borsta varandra på ryggen.

Jag tänker på Löfven, vems bästa håller du på, svenskarna eller de som kommit hit och roat sig genom att elda hus och bränna bilar? Vet du vem som får betala, jo det är vi försäkringstagare och hur tror du att fattiga pensionärer kan klara det när mat och andra tjänster höjs men pension går mot motsatt håll, du borde veta hut om du har något förstånd. Men kanske är det så att du skiter i följderna av ditt handlande och inte oroas av den höga inblandningen av Islam som sker. Tänker du som Persson, blundar för de större frågorna och sparar till en gård du också?

Du hade chansen att bli kvitt Miljöparitet efter alla deras klavertramp. Hur tänker du, eller är det något du inte gör? Jag har en känsla som säger mig att du har slagit en knut på dig själv och letar efter nya grepp, tokiga eller inte, huvudsaken att något lite händer och då var MP bra att ha. Om det sen var bra för landet eller inte, så fick det bli en underordnad fråga Varför tystar du pressen så de inte får tala fritt, är det den nya formen av demokrati? Se i stället till att militären tränas så de kan hjälpa polisen med buset

En ann sak är, varför håller ni på att reta Ryssland med NATO-frågan? Personligen tror jag inte att Putin eller någon annan har intensioner om att införliva Sverige med Ryssland. Hade det funnits sådana tankar tidigare hade det visat sig. Eftersom vi inte är hotade österifrån finns inga orsaker att beblanda sig med NATO. Bygg i stället upp stabila och fredliga förbindelser med grannen i öster Det bör kanske tilläggas att jag inte socialist eller kommunist men det går bra att tänka även som politiskt fri människa. Det borde vara flera fritänkare, då kanske världen såg annorlunda ut.

Jag är medveten om att några rader på ett A4 blad inte ändrar världspolitiken men det kan möjligen ge en signal till att vakna.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.