Det tycks bara bli värre.

Ni som röstat på Miljöpartiet i god tro bör fundera över om det inte var en aning förhastat, nu när man börjar få perspektiv på eländet tycker jag att det är tydligt och klart. Det stod klart att miljön tilltalade det stora flertalet och det förstod också några karriärsugna personer som bildade Miljöpartiet, där den personliga ekonomin och tillika status inte var att bortse ifrån. Någon förändring av t.ex. gifter i maten, vattnet eller luften har vi inte sett till. När det gäller vattnet så har hon Romson gjort vissa försök att ytterligare spä på gifthalten i vattnet genom att måla båten med giftig och av henne själv förbjuden färg. Också vanlig färg för målning utomhus har gift som håller mögel borta, det har också förbjudets, men Romson visar återigen sin klokhet. Samma gift som tagets bort ur färgen säljes nu separat i en flaska bredvid färgburkarna, /var god blanda./

Som språkrör har dom tydligen möjlighet att ändra inriktningen på politiken genom att blanda in Islam och dess lära, eller hur skall vi uppfatta Romson och Åsa Lindhagens besök hos terrorstämplade Islamic Relief? Vi får väl på goda grunder anta att det inte var miljöfrågor som avhandlades. Terrorforskare har säkert rätt när de säger att miljöpartiet redan är infiltrerat och efter vad vi sett under den senaste tiden så verkar det stämma. Det borde lagstadgas om att inga utländska personer tillåts att påverka svensk politik. Den där Fridolin skyr säkert inga medel för att få MP att växa med hjälp av invandrare som det så vackert heter. Vilket i slutändan gynnar honom själv. Bäst vore om Fridolin tog sin GRODKOMPIS och kväkte i t.ex. Somalia. Såg i någon tidning att en höjdare inom Islam uppmanade alla muslimer att rösta på miljöpartiet. Undrar vad Romson och Lindhagen gav för löfte till Islamic Relief? Det visar sig väl, grodornas tid kan kanske ses som ett otrevligt minne får vi hoppas.

Hoppas får vi också göra att Löfven bryter samarbetet med Miljödårarna. Du borde både sett och förstått vad slags språkrör partiet höll sig med. Det var också konstigt att de över huvud valdes till partiets frontfigurer. Det går knappast att koppla ordet miljö till Miljöpartiet, för på det området har ingenting hänt om vi undantar höjningen av drivmedelspriset och det orsakade endast ekonomisk plåga för fattiga och pensionärer.

Läser vi vad andra länder tycker och tror så kan nämnas en USA diplomat som spår att hundratusen kristna kommer att lämna landet till förmån för Öst och Centraleuropa. Svenska forskare meddelar också att landet går mot en djup ekonomisk kris. Läget är sådant att det inte kan bromsas, arbetslöshet och sociala problem spär på den ekonomiska nedgången och det kommer att drabba hårt, som vanligt blir det väl pensionärerna som drabbas värst. Läste också att Poliskåren knorrar och jag tror med full rätt. Ser vi till toppen och Dan Eliasson så har han, så vitt jag vet, inte de bästa vitsorden från tidigare arbetsplatser. Att poliskåren är underbemannad och inte kan arbeta, på grund av att de är kringskurna av tokiga lagar och förordningar, så har de dessutom dåliga resurser och löner. Jag förespråkar krafttag mot buset och att vi ska skicka hem invandrare som inte följer landets lagar. Ge polisen större frihet att rensa bland busarna, förr eller senare tvingas vi ändå att ta i med hårdhandskarna. Varför vänta?

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.