Med Micro – chips i huvudet.

När jag tänker på de ömmande fall av invandrare som flytt från som de påstår olika grymma företeelser i hemlandet. Krig, förföljelse och annat som de kan hitta på, så undrar en normal människa vad som är sant. Samtidigt ser vi flera av dessa förföljda och rädda personer åka till krigszoner och strida för islam. Om de nu är så mördarbenägna varför komma till vårt land först, kan det bero på att de väntar sig en fristad här i väntan på att få använda sig av den lärdom de erhållet. Deras nödrop på hjälp måste ses som en kvalificerad lögn eftersom de senare uppsöker krigsskådeplatser för att deltaga i diverse grymheter. Tror inte heller att Islam som religion förespråkar dessa grymheter som IS står bakom. Innan Mona Sahlin börjar ”dalta” med återvändande välutbildade soldater bör hon göra ett besök hos IS på ort och ställe och insupa lärdom om mord, våldtäckt och andra otrevligheter på nära håll eftersom hon saknar förmågan att förstå otrevligheterna genom vad som förmedlas genom press, radio och TV. Att agera utan att förstå borde inte få förekomma och särskilt inte av personer knutna till regering och liknande institutioner. Jag är säker på att det besök jag förordade kommer att få avsedd verkan, i annat fall är personen i fråga obildbar.

Inte oväntat så vill inte ”grönsaksljugare Fridolin” och Träsleven Batra bestraffa och utvisa terrorister ( de borde göra sällskap med Mona Sahlin) sluta dalta med och skaffa arbete till dem. Deras arbetet kommer troligen att bestå av att bygga upp celler för att vid lämpligt tillfälle angripa samhället med vapen de har lämpligt nog varet på träningsläger så frågan är berättigad. Därför bör de vägras återbesök i vårt land. Sex av åtta partier vill bestraffa med hårda straff och sedan utvisa vederbörande. Miljöljugnarna och träsleven Bata är på tvären de är islamälskare. De har tydligen svårt att fatta att vårt land inte är dimensionerat till den mängd av invandrare det här är frågan om. Hur många invandrare har ni i bland era familjer jag antar ”nada” men agera vitt och brett går bra, bara ni inte själva blir inblandade.

Det tuggas i kanterna på det fria ordet, så länge man inte går utanför politikernas uppgjorda tankemönster är allt bra hur dåligt det än verkar vara. Vi väntar med spänning på nästa innovation inom micro-teknikens område. Ett chips som lämpligen inmonteras i huvudet med anslutning av dopet och är programmerbart och omställbart att passa olika partiledares ideologier. Skulle den självtänkande människan tänka så att säga utanför givet mönster så slår bromsen till och återför tankarna i det utstakade spåret.

Hade denna innovation varet tillgänglig i dagsläget så hade vi inte fått vetskap om bl.a hur sossarna med Löfven i spetsen sparkade socialdemokraten Robert Höglund Norrköping för att han kritiserat islam. Som sosse skall man ha rätt åsikt annars tolereras man inte var orsaken till uteslutning ur partiet. Inte var det bättre i det Moderata ”stallet” Anna Novak skolläkare och tillika politiker råkade nämna att Somalier var svårintegrerade det räckte för att hon tvingades pensionera sig. Inte ”ekar” det så värst mycket om det fria ordet. Häxjakten har startat på oliktänkande endast ”ledarhundarna” tänker rätt och kallar oliktänkande för rasister.

Vi hoppas på SD som går framåt med stora steg efter varje idiotgrej regeringen hittar på…….

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.