Hornper och hans hjälpreda

Trots knot från våra kommuner om svårigheterna med att skaffa ”boende” så är en lag på väg att tvinga (diktatur) landets kommuner att ta emot flyktingar av olika kvallite. Hitvändande och utbildade  IC mördare och andra gangster som nekats tillträde i andra länder dräller in i landet. De skall fortsättningsvis placeras ut tvångsvis i kommuner som är helt maktlösa gent emot Miljögangsterälskarna och sossarna, stöttade av moderaternas ”träslev”. Allt detta enligt Arbetsminister Ylva Johansson. Hur skulle det vara om du istället för att leka Gud Fader  i eget universum såg till att de arbetare som du är minister för, erhåller en pension tillräcklig att leva av men också tillåter besök hos tandläkaren. Efterkommande generationer som försöker  komma underfund med varför så många under så kort tid avslutat sitt liv fan ett konstigt fenomen, samtliga saknade tänder eller hade endast några ”stubbar” kvar i käken. Slutsatsen blev att de svultit till döds möjligen i brist på tandvård och dålig mat. Om du får den tvivelaktiga äran att sitter bredvid ” överskriftens” herre när du hoppat över gärdesgården så kan du i alla fall vänta dig en bra eloge för ett fullgott arbete.

Ja så har vi tyvärr dessa Miljödårar som rör i allt annat än vad de borde, nämligen vår miljö och då menar jag inte att drivmedelsbeskattningen är för låg som tydligen ligger nära för er att tro. Men det är väl så att är man” karriärsugen” så för att synas så gäller det att hitta på olika dumheter, bra eller dåligt spelar tydligen ingen roll. Och nu tycker ”frigoliten” eller vad han heter att (skolans historieböcker skall könskvoteras). På tal om kön så har jag länge tyckt att det luktar ”kärring” i din närhet men kan du inte hålla det för dig själv och inte sprida det. Ser att det enl. dig är för stor mansdominans i historieböckerna där det i stället borde vara mera vänsterliberalt vilket borde rättas till. På tal om könskvotering borde inte könsstympning vara ett bra sätt att stoppa många dumheter i framtiden. En annan fråga vad kostar det att skriva om, respektive trycka nya historieböcker särskilt med tanke på penningbrist i den sociala sektorn. Sjukvård, äldreomsorg och pensioner mm. Och skulle det finnas pengar så finns det bättre hål att stoppa pengarna i.

Ett annat penningslukande hål är våra fängelser. Amani Madi som slog ihjäl en 8 åriga flicka med brödkavlen fick livstid men ej utvisning, maken fick 6 år. de  kunde inte utvisas därför att risken för hämndaktioner i hemlandet var överhängande. Vad kostar dessa busar pr. dag i våra fängelser, med Tv, radio och dator sam samt i övrigt god service. Nej vatten och hårda brödkanter samt hårt arbete är vad alla kriminella borde åtnjuta och inte ett sådant djävla dalt som våra fängelser erbjuder  till en kostnad av flera tusen kronor pr. dag. Busarna har det bättre än vad våra pensionärer har, bortsett från friheten.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Livet, Miljö, Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.