Borde politiker sinnesundersökas?

Nu har Löfven fått för sig att stävja ”rasism” i landet (det hurrar vi för). Har du äntligen insett att det är du och dina gelikar, som gör allt för att ”köra Sverige och dess ekonomi i botten”, är de som borde kallas rasister eller bättre upp landsförrädare. Du blir illa berörd när människor känner sig rädda på grund av sitt ursprung. Om du tror att vi ursprungssvenskar känner oss rädda så har du uppfattat situationen fel, vi är många och blir flera. Du slänger ut miljoner kronor till att stävja rasism i onödan som går under namnet ”detta behöver vi veta” Jag tycker att judeförföljelsen borde glömmas eftersom den tillhör det förgångna och inte kan göras ogjort med några skrytmiljoner, låt det vara ett mörker i vår historia. Men vad beror det på att du inte lägger motsvarande pengar på de människor som kommunismen utrotade, det var betydligt många fler, eller skiljer du på folk och folk.

När vi ändå talar om pengar har du möjligen inte tänkt på hur en ensamstående pensionär skall klara mat, boende sjuk- och tandvård på den minst sagt dåliga pensionen under 7000 i månaden? Därtill kommer resor då personen i fråga bor på landet och saknar bussförbindelse med närmsta tätort. Svara gärna på den frågan. Eftersom det tycks vara ”inne” med att blöda med de stackars frivilliga IS mördarna så börjar vi fundera över om det inte är tillräckligt att låta dessa mördarägg få tillträde till vårt land få ta del av våra surt förvärvade skattepengar och stölder ur våra fonder. Utan dessutom tillåts de fara och hjälpa IS att utrota oliktänkande och som tack för mördandet ge dem arbete vid återkomsten till vårt land igen. Kvalificerat dalt i småbarnsformat skulle jag vilja säga. Jag har sett uttalanden i pressen om att det sker en fördumning bland befolkningen i första hand i västvärlden. Jag anser att det är en korrekt bedömning, särskilt ser vi det bland den yngre generationen. All denna teknik som står till vårt förfogande är säkert en starkt bidragande orsak, alla dessa radiovågor som tränger igenom vår kropp, inte minst huvudet, är klart en bidragande orsak.

Och nu har du utnämnt Dan Eliasson till Rikspolischef, det passar dig som handen i handsken. På sitt förra jobb utmärkte han sig för att vilja ”spy” på Åkesson och då inbegripet 800 000 svenskar som benämns rasister. JO anmälan och massor av klagomål strödde Eliassons väg. Om någon är rasist så är det både du och han. Du har tillsatt en polischef som uttalat rasistiska tankar offentligt och så långt jag vet får en sådan person inte förekomma i en så pass viktig tjänst som det här är fråga om. Men jag förstår också att en sådan person med maktbefogenheter passar dina intentioner perfekt. Rättsrötan sprider sig inom politiken med god fart, yttrandefriheten kvävs och diktaturen är på frammarsch. Inledningsvis frågade jag om inte politiker borde sinnesundersökas. Efter vad som framkommer med mygel och partikörkort och ryggdunkningar och förstörelse av vårt land så borde den rekommenderade undersökningen vara ett krav och inte en rekommendation. Tyvärr så är Svenska folket oftast ointresserad av politik och är invaggade i tron att våra politiker vet bäst. De flesta ser inte vad som händer förrän det är försent. Sverige håller på att nedmonteras bit för bit genom att alla pengar går till invandringen och annan hjälp. Ni som tror att ni är hjälpsamma och generösa är motsatsen. I verkligheten flyttar ni fattigdomen från uländerna till vårt land. Se er framtid som letande efter mat vid soptunnorna och minns ert oförstånd.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Politik, Samhället. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.