Hört på en parkering.

Eftersom jag har svårigheter att gå så brukar jag stanna kvar i bilen medan min fru gör nödvändiga matinköp i livsmedelsaffären. Vid ett tillfälle fick jag höra följande samtal som utspann sig mellan tre personer som tydligen inte prisade invandringen och den förda politiken i allmänhet. Efter en del svordomar sade den yngre mannen att han skulle klistra upp de självgoda, djävla diktatorerna på ladugårdsväggen och skjuta skallen av dem med luftgeväret i väntan på att någon med riktiga kulor kunde sätta stopp på eländet. Det är mycket vi får höra när folk tror sig säkra på att ingen hör vad debatten gäller. Orsaker till att klaga finns det gott om. Ta till exempel rösträtten, vad skall vi ha den till, ni buntar ju ihop alla i en klump. För mig synes det vara” mord” på demokratin och snarare diktatur, det senare har dykt upp allt oftare i olika sammanhang. Yttrandefriheten likaså, ingen dagstidning tar upp ett negativt inlägg om invandringen eller nedbusningen av vårt land. Allt detta elände har ni dragit på svenska folket utan att vi godkänt det och nu tryter pengarna till nödvändiga utgifter. Våra inarbetade pengar till pension har ni stulit och öst över krigsrädda flyktingar som väl hitkomna åker till IS och krigar som frivilliga, vad kan vi tycka om det? Vad sägs om 12 kr i ökning av pension i månaden till en tidigare mycket låg pension. Ni borde veta hut men ni ”skiter i oss gamla” och höjer er tidigare obefogade lön med vad ni själva önskar, må ni brinna i ”helvetet.” Det här landet börjar likna Rumänien under diktatorn Ceausescus tid för 25 år sedan, han fick betala priset, önskar att flera får göra det samma.

Tiggeriet och snusket breder ut sig, så kan det inte få fortgå, det kommer att resultera i diverse sjukdomar och den varan har vi tillräckligt av ändå. Inte minst från de hitkommande, de är i många fall nedlusade med all sköns ohyra och sjukdomar. Snart är det dags att byta ut Sverige-skylten vid tullstationen till ett mera rättvisande namn, nämligen ”Sopstation Nord.” Såg att Norge vill införa tiggarförbud, folk tröttnar på alla tiggare. EU vill stoppa förbudet trots att Norge inte är medlem i EU. Men det finns andra möjligheter att bli av med tiggarna, om alla vägrar att ge pengar så tvingas de flytta till andra ställen. Här är i Sverige finns mycket dumt folk som ger pengar, de glömmer lätt att en tiggarkäring hade femtiofyra tusen kr i bysthållaren när hon fastnade i tullen, gåvor av mycket dumma svenskar, inte att undra på att de trivs här.

Glädjande är att SD går framåt och de vill ha ordning både på ekonomin och landet i övrigt så vi som har förståndet i behåll har ändå visst hopp om att en ändring kommer att ske förr eller senare. Håller nuvarande ledarhundar på att ösa skattepengar på IS-krigare och andra hitkommande så stannar Sverige med byxorna neddragna inom kort. Jag och Svenska folket vill ha en grundlig oberoende undersökning om hur våra pengar slösats på invandringen. Hur pensionsfonder och andra fonder har plundrats till förmån för hitkommande. Det verkar som om skolan, försvaret och äldrevården men också väg och järnvägens underhåll urholkas. Pensionsfonderna åderläts redan av Persson gick väl till hans fina herrgård. En annan fråga återstår, varför förstöra ett bra land? För mig verkar det ”landsförräderi.” Ni som styr landet skall om ni är normala se till att landet blomstrar och inget annat. Om folket reser sig och tar saken i egna händer är det bäst att ni kryper in under den sten ni kom ifrån, det torde vara mest hälsosamt.

Funderaren.

Det här inlägget postades i Politik, Upplevelser. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.