Löven tänker sno pengar ur valuta reserven.

Löfven tänker ta pengar ur Valuta reserven en kvarts biljon är tänkt. 1 biljon är i siffror

1, 000 000 000 000 eller 1,000 miljoner. Inga småpengar precis. Löfven tänker skyla över sitt urdåliga ledarskap och bristerna i stadsfinansen i den händelse han tvingas lämna tjänsten som stads-minister. Att stjäla ur Valuta reserven tror jag inte är tillåtet åtminstone inte för laglydiga och ärliga människor. Kanske Löfven tänker kopiera Persons kupp 258 miljarder ur pensionsfonderna, pengarna var intjänade av arbetarna till sin ålderdom” ej statens pengar. ”Det var ett lån sa Person men vi räknade redan då att det var en kamouflerad stöld, Sossar bara ljuger, skor sig själva och lurar lättledda och oftast fattiga människor om röster vid valen. ”Skamligt.” Döp om sossepartiet till Socialist-ljugarpartiet det är ärligast att upplysa väljarna om hur ni behandlar sanningen om ni själva vet skillnad på sanning och lögn.

Sossarna och Löfven mörkar alla djävulskap som invandrarna ställer till med. Tv, radio och tidningar är lydiga knähundar. Polisen får heller inte visa kravaller och andra sattyg som dessa invandrare är pappa till. Tro inte på allt ni läser i censurerade tidningar samma sak gäller TV och radio. Vill ni veta sanningen så läs på nätet ”Fria Tider” den är nog mest sanna men den försöks tystas genom att kallas rasistisk personligen tycker jag att den är realistisk själv har jag ingen tro på att Sverige går åt rätt håll med all självdödande sossepolitik som många hjärnskadade applåderar. Ta hand om dessa kåta våldtäktsgangster och erbjud sterilisering eller hemresa med förbud att återvända. Sänd hem alla busar som på något sätt gör åverkan på andras egendom det blir billigare i längden dra av pengar till biljett för hemresan från de bidrag de får de är ändå tillräckligt stora för att täcka biljettpriset för hemresan.

Var finns det fria ordet? Förr kunde vi skriva i någon tidning och påtala eller klaga när något var fel. Försök att klaga i dagens totalitära samhälle det är det ingen som lyssnar eller bryr sig allt är styrt av dessa kommunistinspirerade skitstövlar som förstört ett tidigare välmående land. Att flytta hit u-ländernas problem gör att Sverige också blir u-land. Löfven och kompani borde känna till att det också finns hjälp att få för psykisk ohälsa för alla som är behövande. Var man tittar så finns endast elände att se. Minderåriga rånarligor med knivar far fram utan hänsyn, till och med gamla i rullstol på hoppas och hotas för att få pengar. Dödsskjutningar på öppen gata, minderåriga tjejer våldtas inför publik behöver jag säga mera. Tyvärr så beskrivs eländet när det tvingas fram ”med små bokstäver” pressen är Löfvens smutsiga svans som åtlyder hans ogenomtänkta och tokiga idéer.

När jag ändå är igång och ondgör mig om hur landet missköts kan det passa bra med att ge TV en känga. Sveriges Television startade i september 1956. Det fanns då också sagt hur den skulle arbeta gent emot svenska folket. Tyvärr så har jag inte fått tag på dessa stadgar, men om jag minns rätt så lever inte SVT upp till dessa stadgar idag, det fans t.ex. inte med att man skulle dra ner byxorna och visa arslet mot publiken. Inte heller hoppa omkring på scenen som skållade apor gnagande på en mikrofon som de vrålar i och hoppas att de skall kunna överrösta de som tror sig kunna spela i orkestern. Det finns bara två ord som passar. Fy Fan! Det var bättre förr.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt, Politik, Samhället. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.