Snusk Sverige.

Med Ludvid Nordström och ”lortsverige” i tankarna som jämförelse torde det vara blygsamt jämfört med hur det ser ut i dag i landet. Om vi börjar med den personliga hygienen så ligger den inte heller på topp hos alla människor. Snusket har en viss förmåga att breda ut sig på många områden. Ta tx.våra slakterier vad händer när hälsovårdsinspektören lämnat lokalen det vet vi inte. Och vad händer med råvarorna innan de når kocken och restaurangen, vi får maten prydligt upplagd på tallriken men hur behandlades den av kocken och övrig inblandad personal. Det finns mycket att tänka på när det gäller mat ett ställe är våra affärer där bröd och frukt ligger öppet för kunden och ofta ser vi hur kunderna plockar både frukt och bröd för att finna som de tror det bästa. Men vad gjorde de innan de plockade i hyllorna var de på toaletten och struntade i att tvätta sig eller torkade de snor från ett barn, vad vet vi inte men däremot vet vi att snusk förekommer.

Hur ser det ut i naturen? Vi kan börja med staden. Sen alla utlänningar kom har en mycket stor förändring skett de slänger allt där de går fram på gatan. Sätt dem i arbete med att städa upp gator och andra platser de förorenat, gör de inte det, halvera bidraget. Det är inte buset som skall bestämma utan stadens styrande. Det är löjligt slappt med disciplinen busarna styr och Löfven blundar. Som gatorna nu ser ut ligger det cigarett fimpar och kondomer blandat med pissande icke ”vita personer” i gathörnen.

Hur ser det ut på landsorten ja åker vi bil och tittat på våra rastplatser så kan vi i vissa fall bli ”spyfärdiga” av allt skit som lämnats kvar när de tömt sina bilar för att själva få plats. I varje fall kan man tro det. Inte blir det bättre när vi ser vad som ligger kastat utefter vägarna flaskor och ölburkar, plastpåsar och papper. Jag tycker synd om personer som bor nära vägen de får all sköns bråte nedslängt i sina trädgårdar, Det kan vara blöjor från små barn till flaskor, burkar och halva matpaket. Vi bor själva endast tio meter från vägen och får plocka bort allehanda saker så jag vet vad jag talar om oftast är det svenska bilister som slänger eländet genom bilrutan. Tyvärr så hinner man inte se bilnumret för hade vi hunnet det, kunde vi ta reda på deras hemadress och då kunde vi pakettera skiten och sända det till ägaren.

Ja så har vi våra skogar ofta som t.ex  Omberg finns promenadstigar med olika längder men det verkar som de är för smala för vissa personer. Att sprida bråte omkring sig tycks svensken vara bra på. Att vara aktsam i naturen tycks endast vara ett talesätt, tyvärr så grisar människorna ner över allt där de går fram. Bryter av grenar på träden speciellt till de större helgerna då skall det smyckas och träden far illa.

Våra sjöar skall vi inte glömma där ligger vrak som avsöndrar olika gifter som minne efter krigsåren. Ammunition, granater och olika gifter. Fisken blir skadad av dessa gifter och vi också eftersom vi äter fisken Vatten i våra insjöar dricker vi med risk. Vättern lämnar vatten till flera städer men den har gifttunnor sedan kriget och jag vet inte om man håller kontroll på dem för övrigt är de så sköra av rost så det går nog inte att ta upp dem, Det var enklare att förbjuda den giftiga bottenfärgen på båtarna. Den vita färgen till husen förbjöds också med påföljd att den nya färgen möglade. Men giftet i gamla färgen fanns att köpa i en burk bredvid den nya färgen ”logiskt eller hur.”

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.