Finns det risk för rymdkrig

Vad är det som sker i det tysta och som undanhålls oss medborgare i respektive länder det är en berättigad fråga. Det måste vara dem vi kallar UFO. Och varför tror jag det? Jo dessa rymdbesök har troligen pågått under otroligt lång tid de omtalades bl.a. i vår Bibel, Vår planet med flera kan omöjligt skapats genom en slump som Big Bang utan i stället av en trolig intelligens, och vi är inte den enda. Varför har alla länder förnekat dessa farkoster i vårt luftrum när miljons människor har sett dem sedan urminnes tider. Det måste finnas kraftiga orsaker till att de bortförklaras så det är fritt fram för spekulationer eftersom sanningen förnekas.

Om vi tänker vidare så kan man i gamla Indiska skrifter se att rymdkrig har utkämpats i luftrummet, Det är länge sedan men risken finns fortfarande att vi kan bli anfallna av illasinnade besökare därför samarbetar länderna med vänligt sinnade utomjordingar. Samarbetet har pågått under lång tid mest på det militära planet, vad ryssarna har för samarbetspartner vet jag inte, vad som läkt ut från NASA är intressant för övrigt tycks det finnas två NASA ett som är hemligt och det är väl där våra utomjordiska vänner samarbetar med bl.a. krigsindustrin och jordiska konstruktioner av UFO-farkoster och dess energi för att ljudlöst och snabbt förflytta sig i luftrummet. Det finns ett stort antal UFO som är byggda i USA och utrustade med vapen för att kunna försvara landet. Solar Garden är en benämning på en UFO-flotta som skall kunna möta och skjuta ned fientliga farkoster men det är bara en del av våra vänners byggda försvarssystem, utan deras tekniska kunnande skulle vi varet ett lätt byte.

All militär teknik kommer så småningom ut på den civila marknaden i någon form men i det här fallet har inget läkt tystnaden är total. I vissa fall kan vi förstå myndigheterna skulle allt bli känt vad skulle hända, ”anarki” är det mest troliga, myndigheternas grepp om folket skulle inte fungera och det ena ger det andra så för att hemlighålla ev. militära nyheter är total tystnad den bästa medicinen. Trots allt tycks en sak blivet känd det tycks vara någon form av stråle som skulle användas till att skjuta ned icke önskvärda farkoster. Strålen kunde också användas till att skjuta sönder Asteroider som hotar vår planet.

Ronald Reagan med fru var på väg till en fest när ett UFO landade vid vägen om de blev ombordtagna vet de inte själva men de blev 30 min. försenade till festen, så misstanke föreligger. 1983 föreslog Reagan ett missilförsvar som senare kallades Star Wars, om det var på grund av mötet av UFO farkosten är inte känt. Det finns UFO föreningar i de flesta länderna jag ställe mig frågan till vilken nytta, tanken borde vara att försöka tala med besökarna och fråga varför de kommer hit och varifrån då kanske man får något kött på benen. Lär er tankeläsning då ökar chanserna att ni kan få kontakt och möjlighet till information. De flesta UFO-grupperna är endast materiellt intresserade ungefär som när vi var barn och satt vid vägen och kollade bilar en röd två svarta etc……… Ja så har vi nästa sorts UFO- grupper de försöker tjäna pengar på att sälja böcker och annat material om UFO. Ingen med de intressen jag nämnt gynnar UFO-saken endast personliga kontakter ger svar på våra frågor .

Nu börjar vi närma oss hösten, sommaren ligger väl fortfarande i ”malpåse” antar jag, så vi får se fram mot vintern och bra skidföre men bara i fjällen.

Funderaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Samhället, Teknik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.