Lite om mycket

Ja vilket är vad?  Tidigare har jag berört teorin om ”att jorden är ihålig” ett för allmänheten svårsmällt ämne eftersom det går utanför vad vetenskapsmännen säger. Nu skall vi komma ihåg att allt som delges allmänheten är ”filtrerad” det finns oändligt mycket att veta men det skulle orsaka anarki och det vet de styrande och därför undanhålls saker och ting och på så sätt flyter allt vidare in i glömskans hav. Hur länge blev vi inmatade att jorden var platt eller att månen kunde vi aldrig besöka med flera dumheter. Nu vet vi att jorden är rund men nu kommer nästa påstående att jorden är ihålig och bebodd. NASA med många andra även forskare menar att jorden är ihålig med stora öppningar vid nord såväl som vid sydpolen. De är under militär kontroll och flygförbud råder över polerna. Men få människor känner till hemligheterna vid polerna som också är nergångar till en annan värld. Om vi sätter press på våra politiker och myndigheter kan hända att vi får någon form av svar men det blir säkert ganska magert.

Vår närmaste granne Månen anses av vissa forskare vara ett konstgjort klot i varje fall är det också ihåligt och ser vi oss omkring så finns de gott om planeter som har en rund form och är ihåliga. Jag förstår inte hur ”Big Bang” skulle kunna iordningställa runda planeter dess utom ihåliga mitt i allt kaos en stor explosion orsakar. Jag rekommenderar er som ihärdigt vaktar om den stora smällen att tänka om planeten Mars tycks ha visat NASA en sked och nu senast en pyramid, en konstgjord hjärna och en skojig figur. Är det pekpinnar, i så fall vill de tala om att det finns liv inuti planeten. På tal om planeter som är ihåliga så tycker jag att det måste finnas en intelligent tanke och arbete bakom det hela. Kanske var Big Bang en kosmisk olycka där man återuppbygger planeter av resterna, hur stor var explosionen i omfattning var den begränsad till en del av universum. Vist kan man fungera men att veta om nu någon gör det är en annan fråga. I vilket fall som helst stämmer inte allt och någon eller några försöker luras eller också vet de inte bättre själva.

Inom ufologin fanns en man som hette George Adamski han påstod att han talade med en person från planeten Venus. Inget liv kan förekomma där vad vi förstår trots detta har det skrivets flera böcker om Adamski och hans möte med venuspersonen, farkosten han kom med har nästan kultförklarats och är den mest förekommande farkosten inom ufologin Om alla planeter är ihåliga så pekar det på möjligheten trotts allt att Adamski kan ha rätt om sitt besök med farkosten från Venus. Jag tycker att osvuret är best även i UFO-sammanhang. För övrigt hävdar många att av de UFO-farkoster vi ser kommer många från jordens inre jag kan varken säga bu eller bä lugnast så.

För att tala om något mera jordnära så efterlyses sommaren endast två tre dagar har varet varma och ser man framåt så tycks det inte bli någon genuin sommar som det var förr i tiden. Men vad gör man, närmast är att angripa miljöpartiet innan det självdör faran är stor att så sker tack och lov någon nytta har de inte gjort bara barnsliga dumheter. Vi får se dem som ett dåligt men välbetalt Aprilskämt . Återstår för mig att önska en förhoppningsfull och varmare avslutning på sommaren.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.