Hin håle styr och människorna hakar på.

Så är det inte säger människorna, och slår ifrån sig med båda händerna. Vi kan inte dra alla över en kam det skulle vara att ta i men ni som tycker att ni enbart gör goda saker tänk efter en extra gång det kan vara nyttigt. Ondskan har många strängar på sin lyra, tyvärr så har den ställt till det redan för flera tusen år sedan och då insåg vi inte att det i slutändan skulle dödade oss själva. Vem har gett oss habegäret det har blomstrat under åtskilliga år och hur har det påverkat vår omgivning och gör så fortfarande. Att det inte har sitt ursprung i det goda torde vara lätt att förstå, men ändå använder vi oss av avundsjuka tankar och handlingar. Större delen av mänskligheten är nog behäftad med omnämnda tankar skulle jag tro.

Bekvämlighet och lathet, har resulterat i att transportmedlen trollbundet den moderna människan som utan att tänka på de gifter som sprids vid tillverkningen och som påverkar människan negativt och skadligt. Det började med cykeln och har i nuläget hunnet fram till raketer för längre färder. Är det meningen att vi skall smitta ned t.ex goda planeter med vår smutsiga teknologi i så fall ger vi hornpär en ytterligare chans att förstöra ännu en ny planet. Jag kan tänka mig höra protester, men vi sitter fast i ”skiten” vi bromsade inte i tid och nu är det försent. Jag kan tänka mig att för lång tid tillbaka erbjöds vi lösningar på våra vardagsproblem och förstod inte vart det skulle leda till i framtiden men med god och

bra hjälp av rymdbesökare som vid den tiden sågs som Gudar, blev vi lurade Egentligen var det enbare besökare från andra planeter.

För att ta det hela från en trolig början, så kom vi hit av någon anledning möjligen för att kolonisera planeten och det sågs som ett utmärkt tillfälle för besökare från någon annan planet att spela Gud för det var så de uppfattades av urbefolkningen. Och förmodligen så blev de tvungna att arbeta åt dessa besökare i utbyte mot t.ex ”elden” vilket betydde mycket för urbefolkningen som var köttätare. Eftersom det blev alt svårare att springa ifatt bytet så lärde de sig att använda spjutet också en gåva av de som ansågs vara från gudar inte minst eftersom de kom flygande uppifrån. Idag vet vi att det inte var gudar som var besökare utan innevånare från någon avlägsen planet.

Alla har hört talas UFO kanske med ett leende på läpparna. Det är lättast att förlöjliga något man inte förstår, att erkänna att man är okunnig vill man inte kännas vid. Säger man sedan att vi härstammar från någon planet och troligen är hitflyttade då kärvar tankeverksamheten. Jag kan tänka mig flera orsaker till varför de har förflyttas hit bl. a. öka sina domäner i universum. Jag skulle kunna räkna upp flera orsaker varför vi bl.a. har våra anfäder som jobbar här på jorden, men ser det meningslösa att påvisa de olika orsakerna. Det som redan sagts är nog så hårdsmält och jag inbjuder er läsare att tänka vidare i egen takt om ni önskar veta hur och varför.

Oroligheter ligger i luften Nord Korea med sin galne ledare tänker galet om det inte är så att han håller på att tillsammans med oskyldiga människor håller på att planera sitt eget självmord.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.