Löfven kontra Nazismen.

Nu börjar vi faktiskt fundera över om vår stadsminister ”byter skinn” så här frampå eftersommaren? Han har ju tidigare sprätt dynga över SD såväl som över nazismen men nu låter det som han taget nazismen till sitt hjärta, så här sade han, jag tänker sitta kvar som stadsminister oavsett hur stora partier som framröstats demokratiskt. Ord sagt av en diktator inte annat än vad jag kan förstå, Så nu kan du se dig i spegeln och spotta och svära på dig själv det är befogat. I ett senare uttalande säger han att han ensam och utan miljöpartiet kan sköta ”ruljangsen.” Vad jag kan se och förstå så lyssnar du inte på råd från kloka och förståndiga personer, men skulle du som omväxling göra det så har jag ett tips.

Världsbankens tillträdande chefsekonom Paul Romer född i Colorado den 7 nov 1955 och utbildad vid universitetet i Colorado har ett tips till Sveriges regering. Hägna in ett område av Honkongs storlek (ytan är 1,104 kvadrat km, och folkmängden är 7,188 milj.) i norra delen av landet och sänd dit alla invandrare och låt dem klara sig själva utan bidrag från Sveriges skattebetalare.” Du Löfven kan bli självvald hövding där.” Ett förslag ja varför inte, så som det är idag kommer det inte att fungera i längden. Man måste börja ifrågasätta hur de som har ansvaret för landet och den genuina svenska befolkningen beter sig. Det finns ledande personer där förståndet spårat ur och det måste vi inse och göra någonting åt. Det kan inte tillåtas att en hel nation förstörs bara för att en persons sjuka vilja skall råda. Andra närliggande länder har insett riskerna och försöker göra något det hela, men med Sverige är det något fel. De tycks tro att det går att få fullgod arbetskraft av halvapor glöm det, Försök placera en halvapa i processindustrin och kolla resultatet. Då kanske du möjligen förstår vilka utbildade personer som åtgår i industrin den är högteknologisk och fodrar sin man. Och på tal om industri så såg jag att LM Eriksson efter 140 år i Sverige tänker lämna oss med tusentals arbetslösa att ta hand om. Jag misstänker att det kommer efterföljare och det är inte bra för landet.

Det minsta man kan begära av en stadsminister är att han håller sina löften som han lämnade under valperioden. De löftena tycker inte stadsminister att de är så viktiga t.ex löftet att inte höja drivmedelsskatten, nu kommer ett annat löfte att han i stället tänker höja drivmedelsskatten varje år med 2 % utöver inflaktion. Och hör och häpna den skatten skall inte tillfalla oss svenskar t.ex pensionärerna och andra som lever under fattiggränsen utan i stället till invandrarna. Det svenska folket vill ha slut på invandrings karusellen men du Löfven kör ditt egna reise och nonchalerar Svenska Folket Du liknar ett vildsvin som bökar med trynet i jorden och tror sig där finna en lösning till att få Sverige på fötter.

Vi får inte glömma att landet håller på att kollapsa i brist på pengar till vården och hela den sociala biten, järnvägar och vanliga vägar skriker efter underhåll. Försvaret är ett skämt tror någon att 150 lättskrämda soldater kan stå emot ett ryskt anfall mot Gotland, så är dagsläget. Men å andra sidan hade Ryssland önskat invadera Gotland hade de gjort det för länge sedan. Nu är det den idiotiska tanken att gå med i NATO som irriterar Ryssarna och det är begripligt men som tysken säger ”den dumma svensken” tycks inte förstå att vi bör glömma Nato för gott eller åtminstone under de närmaste tjugo trettio åren.

Funderaren.

Ps. Läs gärna om Vadstena kommuns ovilja att hjälpa sina äldre invånare vid behov av hjälp.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.