Ingen logik bland de politiska partierna

Hur skall vi kunna lita på våra styrande politiker? Den frågan anser jag befogad. Vad säga om de miljögrupper som växer upp som giftsvampar runt om i världen? Vad kan de göra? Absolut ingenting positivt, det är naturen som bestämmer, och enl. klimatrapporterna så tyder mycket på att det inte är människan som är boven i dramat. Håller vi oss till vad miljöpartiet åstadkommit  i vårt land, så är det ”nada”, dvs ingenting, förutom att höja drivmedelsskatten. En ”strypt råtta” kunde förstått att det inte minskar bilkörningen. Det säger en hel del om era intelligenta tankar. Har studerat Fridolin, som tycks vara en given karriärryttare, men också makthungrig i stället för att ödmjuk inför svenska folket. När miljöpartiet började sin bana på åttiotalet, skulle det minsann rensas upp med gifter och annat. Vad blev det? Inte något! Ni har lurat godtrogna människor att rösta på er till nytta endast för era plånböcker. Det borde vara åtalbart.Vår mat är delvis förgiftad. Vad var, och är, er åtgärd? Ingen åtgärd, för ni riskerar då att få med livsmedelsverket att göra. Men vattnet, hur är det, har ni lyckats att rena det? Inte så vitt jag vet. Går säkert inte heller, för då stöter ni er med en annan myndighet. Ja, så är det bara luften kvar Det enda ni lyckats med är att tillföra stadskassan mera pengar efter höjningen av drivmedelsskatten. Erkänn för svenska folket, att ni varken duger till eller kan ändra det ni lovat, men så rakryggade är ni troligen inte. Ni borde besöka arbetsförmedlingen, något lämpligare arbete kanske är vakant.

Det finns många dumheter inom politiken. Hur kan det vara möjligt för Vänsterpartiet, som i grunden är kommunistiskt, ’Stalins svans’ skulle man kunna säga, att delta i regeringsarbetet? Stalin terroriserade Sovjet mellan åren 1924 till 1953. Han ordnade med tvångsarbete för 27,8 miljoner medborgare, och av dem dog uppskattningsvis 20 miljoner. Detta hindrar inte att det kommunistiska partiet ”V” numera anses rumsrent, och välkommet in i den politiska gemenskapen. Detta kan vara OK, men då skall väl också nazisterna vara välkomna? Sett mot Stalin var Hitler en mindre mördare… Är det för mycket, att begära logik av er, som anser sig redan ha det?

Säkerligen finns det mycket att säga om andra partier också, men jag slutar med en önskan om, att ni som röstar på miljöpartiet tänker er för mer än en gång. Undvik att vara den som hjälper till att stötta den som bara vill ha makt och pengar.

Caj

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.